סלט סלק & סקווש עם קרם חזרת
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו סלק, מיץ לימון, שמנת חמוצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רוסטביף קר עם סלט סלק וקרם חזרת, פנקייק תפוחי אדמה פריך עם סלק וקרם חזרת, ו סלק שוודי, חזרת וסלט תפוחים: Rodbetsallad.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מקלפים את הסלק וחותכים כל אחד ל-8 טריזים.
חותכים את הבצל ואת הדלעת חמאה בערך באותו גודל.
פרושים בתוך פח צלייה גדול.
מערבבים את החומץ והסוכר עד מומס, ואז לטאטא בשמן.
יוצקים את הירקות, לזרוק וצלוי במשך 40-45 דקות עד חרוך ורך, ערבוב באמצע הבישול.
כדי להפוך את השמנת חזרת, מערבבים יחד את השמנת החמוצה, חזרת, מיץ לימון וכמה תיבול.
כדי לשרת, לשים את הירקות קלויים בקערה גדולה או על מגש, ואחריו גרגיר הנחלים, ואז לטפטף על קרם חזרת.