קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות23
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלט סלק צלוי עם ארוגולה, פיסטוקים ופקורינו מגולח

סלט סלק צלוי עם ארוגולה, פיסטוקים ופקורינו מגולח
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים נטולי גלוטן וראשוניים לקופסת המתכונים שלך, סלט סלק צלוי עם ארוגולה, פיסטוקים ופקורינו מגולח עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 194 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-9 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סלק, סלק בייבי - כל צבע, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד הכי טוב בתור תוספת, והוא נעשה בערך תוך שעה ו-50 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 69%. מתכונים דומים: סלט סלק קל צלוי עם גבינת עיזים, ארוגולה ופיסטוקים, סלט ארוגולה ושומר עם פקורינו פפטו מגולח, וסלט ארוגולה ופריזה עם אפונה, פיסטוקים ופקורינו.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס פקורינו מגולח, פקורינו טוסקנה מיושן או פקורינו רומנו1/4 כוס פקורינו מגולח, פקורינו טוסקנה מיושן או פקורינו רומנו
2
מניחים את כל הסלקים הגדולים על תבנית ואופים במשך 40 עד 45 דקות או עד שמזלג מחליק פנימה והחוצה מהסלקים בקלות.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו מגולח, פקורינו טוסקנה מיושן או פקורינו רומנופקורינו מגולח, פקורינו טוסקנה מיושן או פקורינו רומנו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס פיסטוקים, קלויים וקצוצים1/4 כוס פיסטוקים, קלויים וקצוצים
3
מוסיפים את הבייבי סלק למגש במשך 20 הדקות האחרונות של זמן הבישול. כשהסלקים מתקררים מקלפים אותם. פורסים את הסלק הגדול לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 סלק גדול, אדום, זהוב, או צ'יוגיה או כל שילוב4 סלק גדול, אדום, זהוב, או צ'יוגיה או כל שילוב
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
4
חותכים את הבייבי סלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
4 סלק גדול, אדום, זהוב, או צ'יוגיה או כל שילוב4 סלק גדול, אדום, זהוב, או צ'יוגיה או כל שילוב
5
מניחים את הארוגולה בקערה ומטפטפים פנימה כמחצית מהחומץ ושמן הזית ומתבלים בנדיבות במלח. זורקים את הסלט בעדינות כדי לשלב את כל המרכיבים. טעם את זה! זה צריך להיות טעים מאוד אבל לא רטוב. מסדרים את הארוגולה על 4 צלחות סלט אישיות. זורקים את כל הסלק יחד בקערת הסלט ומוסיפים את השמן הנותר, החומץ והמלח, ומערבבים. מסדרים את הסלק המושחת על הארוגולה ומעליהם את הפיסטוקים והפקורינו המגולח.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פקורינופקורינו
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
וואלה!