סלט סלק קלוי עם זיתים ותפוזים
סלט סלק קלוי עם זיתים ותפוזים עשויים להיות התוספת שחיפשתם. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. אם יש לך גבינת עיזים, תרד תינוק, מי פרח כתומים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט סלק קלוי עם תפוזים וגורגונזולה, סלק קלוי, שברה, סלט אגוזי לוז עם תפוז דם, ו סלט סלק קלוי עם תפוזים ורוטב גבינת עיזים מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. מסדרים את הסלק על תבנית אפייה קטנה, מכסים בנייר כסף, וצולים עד מכרז כמעט 25-30 דקות. לחשוף ולהמשיך צלייה עד קרמל ורך (אבל לא רגשני).
בינתיים, להשיט את צמרות ובסיסים את התפוזים לחתוך לאורך החלק החיצוני של כל אחד, פונה כמו שאתה הולך, כדי להסיר את כל הקליפה ואת החיקוי. לאחר מכן, להסיר את המקטעים מן התפוזים על ידי החזקת התפוז מעל קערה חיתוך בין הממברנות.
להעביר את המקטעים ומיץ לקערה ולהשליך את הממברנה.
בקערה קטנה, לשלב את מיץ הדר, חומץ יין אדום, ומי פרח תפוזים.
להקציף לשלב, ואז לטאטא בשמן זרעי ענבים לאט כדי ליצור את ההלבשה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
בקערה הגשה, לשלב סלק קלוי, בצל, תרד, ורוטב. לזרוק לשלב, ולאחר מכן לחלק בין צלחות.
מגישים עם זיתים, עליונות תפוזים, גבינת עיזים.