סלט עוף ים תיכוני
סלט עוף ים תיכוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, גבינת פטה, חסה רומיין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 95%. מתכונים דומים: סלט עוף ים תיכוני, סלט עוף ים תיכוני, ו סלט עוף ים תיכוני.
הוראות
בצלחת רדודה, לארגן חזה עוף באופן שווה לכסות עם 1 כוס רוטב סלט. מכסים בחוזקה להשרות במקרר במשך 20 דקות עד שעה.
מחממים את הגריל שלך לחום גבוה. בעוד הגריל מתחמם מראש, לארגן חסה, זיתים גבינת פטה בקערת סלט.
הסר עוף מן המרינדה ומניח על גריל. לבשל חזה עוף במשך 6 עד 8 דקות לכל צד. מסדרים פלפלים על הגריל, ו baste עם שמור 1/2 כוס ההלבשה. (אל תשתמש שאריות המרינדה עוף!) הפלפלים יצטרכו רק כמה דקות-להיזהר לא לשרוף אותם!
הסר עוף ופלפלים מן הגריל, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך לרצועות. מסדרים פלפלים ועוף על גבי הסלט ומגישים עם כוס 1/2 האחרונה של רוטב.