סלט עוף לימון שחור דורש כ 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 150 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, כמון טחון, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. נסו סלט ארוגולה עם עוף צלוי, קינואה שחורה ולימון-טה, עוף בגריל Paillard עם לימון ופלפל שחור ארוגולה-סלט עגבניות, ו סלט ארוגולה עם עוף צלוי, קינואה שחורה ורוטב לימון-טחינה (מתכונים דומים).
מניחים עוף בתערובת לימון ולהפוך אותו כמה פעמים מעיל כל צד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
לימון
5
מניחים חזה עוף בצד למטה במרינדה, ומניחים בצד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
מרינדה
6
מניחים חזה עוף בצד למעלה במחבת צלייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
7
יוצקים על 1/4 של המרינדה לתוך חלל העוף.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
עוף שלם
8
מברשת הנותרים המרינדה על החלק העליון ואת הצדדים של העוף.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
עוף שלם
9
מפזרים רוזמרין, קורנית, ומלח על גבי עוף.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
עוף שלם
טימין
מלח
10
לקשור רגלי עוף יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוף
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
11
עוף צלוי שנחשף בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות; להסיר מהתנור ומיצי כפית שנצברו במחבת על עוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלוי
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
12
יוצקים 1 כוס מרק עוף לתוך המחבת ולהמשיך צלייה עד עור עוף הוא השחמה ובשר הוא כבר לא ורוד, על 30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
בשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת
13
הסר מהתנור, מיצי כפית שנצברו במחבת על פני עוף שוב, ולכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
מחבת
14
הסר את העוף לצלחת, ניקוז כל מיצים מן החלל לתוך המחבת; לכסות את העוף עם רדיד אלומיניום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
15
מניחים את מחבת הקלייה על הכיריים מעל חום בינוני-גבוה; מוסיפים 3/4 מרק עוף כוס ומרתיחים, מגרדים כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רוטב מופחת על ידי כמחצית, על 10 דקות.