סלט פירות קיץ עם ארוגולה ושקדים
סלט פירות קיץ עם ארוגולן ושקדים הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו אוכמניות פרסיות, ארוגולה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סלט ארוגולה עם שקדים ופרמזן, סלט עוף ואורז עם ארוגולה, שקדים ופלפלים, ו סלט ארוגולה עם שקדים, זיתים ירוקים ומנדרינות (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת עוגה קטנה, טוסט השקדים במשך 8 דקות, עד ריחני. לזרוק עם 1/2 כפית של שמן שקדים ומפזרים מלח.
במעבד מיני, רסק את נקטרינה קצוצה.
להעביר את מחית לקערה קטנה ולהוסיף את שאלוט, חומץ 1/2 כפית מלח.
בואו לעמוד במשך 5 דקות, ואז לטאטא בשמן זית ואת הנותרים 1 כף של שמן שקדים. מתבלים במלח ופלפל.
שים נקטרינות פרוסות והאוכמניות בקערה בינונית.
טפטוף על שליש ויניגרט ועונה עם מלח ופלפל. בקערה רדודה גדולה, מתבלים את הארוגולה במלח ופלפל וזורקים בעדינות עם הויניגרט שנותר. לזרוק בעדינות את הפרי לבוש.
מקשטים עם השקדים ומגישים מיד.