סלט פלפל בגריל עם דומדמניות, צלפים ופטה
סלט פלפל גריל עם דומדמניות, צלפים ו פטה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, פלפל, דומדמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו סלט ברוקולי עם פטה, שמן זית-שקדים ודומדמניות מטוגנות, עדשים אדומות מתובלות עם צלפים ודומדמניות, ו ארוחת ערב Party Series-חלק 1: סלט כרוב טוסקני עם תפוזים, דומדמניות ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק גריל פחם. גריל הפלפלים על חום גבוה, מסתובב, עד חרוך בכל רחבי.
העברה לצלחת גדולה ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לקלף את הפלפלים ולהשליך את עורות חרוך, זרעים וגבעולים. רבע הפלפלים לאורך ולסדר אותם על מגש.
במחבת קטנה, מחממים 2 כפות של שמן זית.
מוסיפים את השום והצנוברים ומבשלים על אש מתונה עד הזהב, על 4 דקות. מערבבים את דומדמניות וצלפים.
הסר מהחום ומערבבים את שארית 1/4 כוס שמן הזית.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מקציפים בחומץ ומערבבים את הפטרוזיליה והפטה; מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את הרוטב על הפלפלים ומגישים.