סלט פסטה מחיטה מלאה עם קישואים בגריל וזיתים
סלט פסטה מחיטה מלאה עם קישואים בגריל וזיתים עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קישואים, קלמטה, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 21 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: סלט ספגטי מחיטה מלאה עם קישואים בגריל, זיתי קלמטן ופטה, יום שני ללא בשר: סלט פסטה פנה עם קישואים, חומוס וזיתים, ו פסטה מחיטה מלאה עם זיתים ולימון.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים בעדינות עגבניות, בצל, רסק שום, חומץ ושמן 1/4 כוס
מברשת צד אחד של פרוסות קישואים קלות עם שמן נוסף ועונה עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת גריל מתובלת היטב על חום מתון עד קישואים חמים וגריל, צדדים משומנים למטה, בקבוצות, צחצוח צמרות עם יותר שמן לפני הפנייה, 1 עד 2 דקות בכל צד, או עד רק רך אבל לא רך.
להעביר קישואים כמו בגריל לקערה קטנה.
בקומקום של מים רותחים מומלחים לבשל פסטה עד רק רך ולנקז היטב.
מוסיפים פסטה חמה לתערובת עגבניות וזורקים היטב. מקררים מעט פסטה ומערבבים קישואים, זיתים, גבינה, בזיליקום ומלח ופלפל לפי הטעם. ניתן להכין פסטה 4 שעות מראש ולכסות אותה בטמפרטורת החדר.
מגישים פסטה חמה או בטמפרטורת החדר.