סלט פסטה עוף בגריל עם לבבות ארטישוק
לך לחנות ותביא חומץ יין אדום, מלח, חזה עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט פסטה עוף בגריל עם לבבות ארטישוק, פסטה פוטנסקה, סלט לבבות ארטישוק שבור, ו סלט פסטה יוונית עם מלפפונים ולבבות ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן. מעיל את העוף עם 1 כף שמן העונה עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. גריל או צלייה עד הרגע, 4 עד 5 דקות לכל צד.
תן את שאר העוף במשך 5 דקות ולאחר מכן לחתוך לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ'.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את fusilli עד שזה עתה נעשה, על 13 דקות.
מסננים, שוטפים במים קרים, ומנקזים ביסודיות. בקערה גדולה, לזרוק את הפסטה עם 1 כף שמן זית.
מוסיפים את העוף, לבבות ארטישוק, בצל ירוק, פטרוזיליה, הנותרים 5 כפות שמן, חומץ, הנותרים 1 כפית מלח 1/4 פלפל כפית, ואת פרמזן לפסטה לזרוק היטב.
המלצת יין: ארטישוק יכול להיות קשה על יין שכן הם נוטים לעשות אפילו את אלה יבשים טעם מתוק. כדי להתנגד לנטייה זו, נסו יין לבן חומצי כמו סנסר מצרפת (עשוי מענבי סוביניון בלאן) או סוביניון בלאן מצפון איטליה.