סלט פסטה קיץ II היא מנה עיקרית שמגישה 10. מנה אחת מהמנה מכילה כ -22 גרם חלבון , 36 גרם שומן , ובסך הכל 592 קלוריות . , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . למתכון הזה של Allrecipes יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם יש לכם פטרוזיליה, רוטב לסלט, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון של 46% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: על סלט פסטה קיץ ועל למה לא כדאי לשטוף פסטה במים קרים , על סלט פסטה קיץ ועל למה אסור לשטוף פסטה במים קרים , ועל פסטה קיץ סלט ועל למה לא כדאי לשטוף פסטה במים קרים .
הוראות
1
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס רוטב סלט ויניגרט יווני
ציוד שתשתמש בו
1 פחית רסק עגבניות של 15 אונקיות
2
מוסיפים פסטה רוטיני ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים ושוטפים תחת מים קרים.