קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

סלט קונכייה, בנאדם!

סלט קונכייה, בנאדם!
צריך ללא גלוטן, ותוספת שלמה של 30? סלט קונכייה, בנאדם! יכול להיות מתכון אדיר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 113 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אבוקדו floridan, קונכייה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט קונכייה, בנאדם!, סלט הקונכייה של גולדי, ו קוקטייל סלט קונכייה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים למעט עגבניות ואבוקדו בקערה גדולה. מערבבים ומקררים לפחות 2 שעות כדי לאפשר את הטעמים להתפתח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
כדי לשרת, לקפל את העגבניות ואבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3
העברה ל 4 כוסות מצוננות או קערות הגשה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
אלה מאיתנו שחיו בדרום פלורידה במשך זמן מה אולי זוכרים כאשר קונץ', שנקטפו זה עתה מהים, היה זמין בחנויות מכולת ובשווקי דגים. הזיכרון הראשון שלי מקונץ ' היה שצפיתי בילדים צעירים מושכים אותם אל המזח בחוף היגס בקי ווסט. כמה שבועות לאחר מכן, למדתי להכין מרק קונכייה אמיתי בסגנון בהאמי באמצעות קונכייה ענקית, או Strombus gigas Linnaeus, רכיכה בעל רגל "גדולה."הם מתרוצצים על קרקעית האוקיינוס כמו פיראטים ימיים, קופצים ומסתובבים כדי להשיג אוכל. הבהאמים לימדו אותנו דרכים רבות להשתמש ביצור הטעים הזה ואתה עדיין יכול לטעום לביבות קונכיות טריות, קונכייה סדוקה, מרק קונכייה ואפילו קרפצ ' יו קונכייה בקי ווסט. אם הקונכייה אינה זמינה, אתה יכול בקלות להחליף שרימפס במתכון סלט זה.
מרכיבים שתצטרך
צ אודרצ אודר
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
מהמטבח שלי בקי ווסט: מתכונים וסיפורים של נורמן ואן אייקן וג ' סטין ואן אייקן. © 2012 text by Norman Van Aken; photographs © 2012 by Penny De Los Santos. פורסם ב-2012 על ידי Kyle Books.