סלט קצוץ רדיקיו עם חומוס קלוי
סלט קצוץ Radicchio עם חומוס קלוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פרוסקו, מלח ופלפל, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו סלט קצוץ עם חומוס קלוי (הסלט הקצוץ האהוב עליי), קצוץ פריזה וסלט רדיקיו, ו צנון בגריל וסלט קצוץ רומיין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. צולים את הפלפל מתחת לטוחן או מעל להבה פתוחה, מסתובבים, עד חרוכים בכל רחבי.
להעביר את הפלפל לקערה, לכסות עם צלחת ולתת קיטור במשך 5 דקות. לקלף, זרע וליבה הפלפל ולחתוך אותו לקוביות 1/2 אינץ'.
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן זית.
מוסיף את pancetta ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד השחמה קלה, על 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את pancetta לצלחת.
מוסיפים חצי החומוס למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, מנענעים את המחבת, עד שהחומוס משחימים קלות ומעט פריך, 3 עד 4 דקות; מעבירים לצלחת. חזור עם החומוס שנותר.
בקערה קטנה, לשלב את הפרוסקו עם חומץ, שום ואת הנותרים 1 כף שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
להחזיר את pancetta ו חומוס למחבת ולחמם אותם מחדש בתנור במשך 3 דקות. בקערה גדולה, לזרוק את רדיקיו עם ארוגולה, פרובולון, פנצ ' טה, חומוס ופלפל אדום קלוי.
מוסיף את הרוטב, לזרוק היטב ומגישים בבת אחת.
הפוך קדימה: סלט ורוטב פרוסקו ניתן להכין דרך שלב 3 עד 4 שעות קדימה.
המלצת יין: פוז ' ר עגול, מילוי פה e סנדרי Spumante תוספת ברוט Cuve 1993/1994 מרכך את הטעמים החדים של פרובולון וירקות מרירים בסלט זה, בעוד התסיסה שלה מבהירה את המרקם של החומוס.