סלט שלוש השעועית החדש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל את סלט שלוש שעועית חדש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם חומוס, מלח כשר, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו שעועית ירוקה, שעועית צהובה וסלט עגבניות עם ויניגרט בלסמי לבן, ארוחת ערב: פול, אספרגוס וסלט שעועית ירוקה, ו שעועית ירוקה, תירס קלוי וסלט שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת הגשה, להקציף יחד גרידת לימון, שמן, מיץ לימון, 1/2 כפית. מלח, והסוכר. תניח בצד.
בסיר גדול מצויד בסל ספינת קיטור, להביא 1 ב. מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. Edamame קיטור, מכוסה, במשך 3 דקות.
מוסיפים חומוס וקיטור, מכוסה, עד מחומם דרך, 4 עד 5 דקות.
יוצקים את שניהם לתוך מסננת, ואז לטפוח יבש על מגבת מטבח.
מוסיפים לקערה עם רוטב וזורקים למעיל.
באותו סיר, להביא עוד 1 ב. מים לרתיחה. בינתיים, למלא קערה גדולה עם מי קרח ולהניח בצד. שעועית ירוקה קיטור, מכוסה, עד רך-פריך, 4 עד 5 דקות.
יוצקים לתוך מסננת ומיד להעביר מים קרח.
בואו לשבת 30 שניות, לנקז, ולטפוח יבש על מגבת.
מוסיפים שעועית ירוקה ובצל לתערובת חומוס, זורקים למעיל, ומוסיפים יותר מלח לפי הטעם אם תרצו.
הפוך קדימה: להכין מתכון דרך שלב 3, לעטוף תערובת חומוס שעועית ירוקה בנפרד, ולהתקרר עד 1 יום. להביא את שניהם לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך. סלט לבוש יכול לעמוד עד 1 שעה לפני ההגשה.