סלט שרימפס יווני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לך בצל, סוכר, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו סלט יווני עם שרימפס, סלט יווני קלאסי עם שרימפס, ו סלט יווני חסילונים בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים 6 כוסות מים לרתיחה בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
הוסף שרימפס; לבשל 3 דקות או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
3
מסננים ושוטפים במים קרים. קוצצים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מים
4
שלב חומץ הבא 5 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
מערבבים שרימפס, פלפל, ואת המרכיבים הבאים 5 בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
יוצקים תערובת חומץ על תערובת שרימפס, ולזרוק בעדינות.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.