סלט תירס בגריל
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט תירס בגריל עם ויניגרט ליים על עוגות תירס, 10 תירס נהדר בתוספת תירס בגריל וסלט פלפל Pasilla, ו חזה עוף בגריל עם תירס גולמי וסלט לחם בגריל.
הוראות
גריל תירס, פלפל, וקישואים: להכין את הגריל שלך לחום גבוה, ישיר. שמן את סורגי הגריל.
תמרח קצת שמן זית על הפלפל.
מניחים את הפלפל האדום ואת התירס (בקליפות שלהם) ישירות על סורגי הגריל. (ראה השיטה שלנו לצלייה תירס-on-the-cob.) לכסות את הגריל.
הפעל תירס מדי פעם, כך שכל חלק של קליפה מושחר. גם לסובב את פלפל אדום מדי פעם עד העור יש שלפוחיות בכל רחבי אותו. זה צריך לקחת 15 עד 20 דקות.
כאשר התירס והפלפלים נמצאים במרחק של כ-5 דקות מלהיות מוכנים, לשפשף שמן זית על חתיכות הקישואים ולמקם את חתיכות הזוקיני ישירות על סבכת הגריל, לחתוך בצד למטה. להפוך אותם לאחר כמה דקות כאשר יש להם כמה סימני גריל נחמד עליהם.
תן להם לבשל רק דקה או שתיים בצד השני.
מניחים פלפל חרוך בקערה ומכסים בצלחת כך שהוא קיטור בחום משלה. לאחר פלפל מקורר קצת, להסיר את הקליפה החרוכה.
חותכים לפתוח את הפלפל, להסיר את הזרעים ואת הגבעול. חותכים את פלפל לחתיכות קטנות.
תן לתירס להתקרר לכמה דקות ולמשוך בחזרה את הקליפות.
קח קערה קטנה ולהפוך אותו במהופך בקערה גדולה יותר. לעמוד קליפות תירס אנכית, קצה כלפי מטה, על גבי קערה קטנה הפוכה. (אתה יכול גם להשתמש במרכז של מחבת bundt הפוכה.)
השתמש בסכין חדה כדי לעשות משיכות ארוכות, כלפי מטה, הסרת הגרעינים מן הצ 'יף, כפי שאתה עובד בדרך שלך סביב הצ' יף.
קוצצים קישואים: פורסים את הקישואים בגריל שוב לאורך וקוצצים לחתיכות קטנות.
מניחים גרעינים תירס בגריל או קלוי, פלפל קצוץ, קישואים קצוצים, בצל אדום, כוסברה, סראנו (אם משתמשים) לתוך קערה גדולה.
מוסיפים את הכמון, שמן זית, חומץ או מיץ ליים, וגבינה מתפוררת (אם משתמשים).
מערבבים בעדינות. מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.