סלט תירס ותרד
סלט תירס ותרד הוא מתכון ללא גלוטן עם 8 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 8 גרם חלבון , 14 גרם שומן ובסך הכל 212 קלוריות . , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב בתור אכילה, והוא נעשה תוך כ -30 דקות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מרמלדת תפוזים, פלפל, מיונז ואגוזי מלך. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 50% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט תרד ותירס בגריל , תרד תירס, איך מכינים תרד תירס או פאלאק תירס , ותרד תירס, איך מכינים תרד תירס או פאלאק תירס .
הוראות
במחבת קטנה כבדה, מבשלים אגוזי מלך על אש בינונית עד שהם קלויים, כ-3 דקות.
מפזרים סוכר וחומץ. מבשלים ומערבבים במשך 2-4 דקות או עד שהסוכר נמס.
מורחים על נייר כסף לצינון.
בקערה גדולה מערבבים את התרד, הפלפל האדום, הבצל, התירס, הגבינה והחמוציות; מפזרים אגוזי מלך. בקערה קטנה, טורפים את חומרי הרוטב.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
סלט בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. אתה יכול לנסות Vigilance Chardonnay. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
עירנות שרדונה
בגבהים הנעים בין 1,400 ל-3,000 רגל וממוקם בבסיס הר קונוקטי, פעם הר געש פעיל, ה-Red Hills AVA כולל גבעות מתגלגלות, קרקעות וולקניות אדומות ובריזת אפקט אגם מהאגם קליר, אחד האגמים הטבעיים העתיקים ביותר בצפון אמריקה. . הפרי ליין זה היה 70% חבית מותסס ליצירת עושר קרמי. חלק מהפרי עבר תסיסה מאלו-לקטית כדי להוסיף שכבות חמאתיות ומורכבות ליין. ליין בצבע קש זהוב זה יש ניחוחות של תפוח ירוק וטעמים טרופיים מרעננים.