קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות28
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה בגריל עם בייקון-ויניגרט בצל ירוק

סלט תפוחי אדמה בגריל עם בייקון-ויניגרט בצל ירוק
סלט תפוחי אדמה בגריל עם בייקון-בצל ירוק ויניגרט נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 543 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו מיונז, מלח כשר ופלפל, תפוחי אדמה ג'ינג'ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שרימפס בגריל עם בייקון, עגבניות וריניגרט בצל ירוק, סלט תפוחי אדמה בגריל עם בייקון + בייקון-ויניגרט Dijon, ו סלט תפוחי אדמה אדום בגריל עם בייקון-ויניגרט גבינה כחולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
שים את תפוחי האדמה האדומים בסיר גדול לכסות עם מים קרים על ידי 2 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה על חום גבוה. ברגע שהמים מתחילים לרתוח, לאחר כ -10 דקות, מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים. חזור לרתיחה ומבשל עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
תפוח אדמה אדוםתפוח אדמה אדום
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
4
בקערה בינונית, לטאטא את המיונז, חרדל, אבקת בצל, אבקת שום, קאיין, ומלח ופלפל שחור לפי הטעם. כאשר תפוחי האדמה הם מגניבים למגע, בעדינות לזרוק אותם בתערובת מיונז למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת שוםאבקת שום
אבקת בצלאבקת בצל
מיונזמיונז
תפוח אדמהתפוח אדמה
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
חרדלחרדל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
הפוך את ויניגרט: לבשל את הבייקון במחבת קטנה על חום בינוני עד פריך, ואז להפריש להתקרר במחבת. לאחר קרירות, יוצקים את הבייקון ואת טפטוף לתוך קערה קטנה יחד עם שמן זית. בקערה גדולה, להקציף את החומץ והחרדל. לטפטף לאט בתערובת שמן זית בייקון, לטאטא כדי emulsify.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
שמן זיתשמן זית
חרדלחרדל
חומץחומץ
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
קערהקערה
6
מוסיפים את הבצל הירוק, הפטרוזיליה, המלח והפלפל השחור לפי הטעם והקציף כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצל ירוקבצל ירוק
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
באמצעות מלקחיים, מניחים את חתיכות תפוחי האדמה על הגריל החם ומבשלים מכל הצדדים מספיק זמן כדי לבשל דרך ולעשות סימני גריל, 1 עד 2 דקות לכל צד. לטפל בתפוחי האדמה בעדינות, כך שהם לא להתפרק.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מלקחייםמלקחיים
8
הסר את תפוחי האדמה מן הגריל ומניח בקערה עם ויניגרט. בעדינות לזרוק את המעיל לחלוטין לשרת חם או קר.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
קערהקערה
9
צילום קאט טויטש