קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות10
ציון בריאות11
מגזין

סלט תפוחי אדמה בריא

סלט תפוחי אדמה בריא
אם יש לך בערך 25 דקות לבלות במטבח, סלט תפוחי אדמה בריא עשוי להיות עצום ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 134 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול מאוד. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. אם יש לך חרדל טחון, חומץ תפוחים, מיונז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 51%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט תפוחי אדמה בריא, סלט תפוחי אדמה בריא, ו סלט תפוחי אדמה בריא.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 12-14 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסננים; מגניב במשך 30 דקות.
3
פורסים ביצים לשניים (זורקים חלמונים או שומרים לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
4
חותכים את הלבנים ל-1/2 אינץ'. חתיכות.
5
בקערה גדולה שלבו את המיונז, החומץ, הסוכר, החרדל, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיונזמיונז
חרדלחרדל
חומץחומץ
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים את תפוחי האדמה, החלבונים, הבצל, הסלרי, הבצל הירוק, הפלפל האדום והפטרוזיליה; לזרוק לציפוי. מכסים ומקררים במשך 2 שעות או עד מקורר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
חלבוניםחלבונים
פלפל אדוםפלפל אדום
תפוח אדמהתפוח אדמה
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
בצלבצל