סלט תפוחי אדמה גרמני פשוט נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. אם יש לך נקניקיות, בצל, ביצים קשות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו סלט תפוחי אדמה גרמני של אמא, סלט תפוחי אדמה גרמני חם, ו סלט תפוחי אדמה גרמני של אומה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר ולמלא עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני ומבשלים עד במכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
ניקוז ומגניב.
3
בקערה גדולה, מערבבים יחד את רוטב הסלט, חמוצים, ביצים, נקניקיות ורוטב לסלט. מתבלים עם בצל, מלח, פלפל ואבקת שום. מערבבים את תפוחי האדמה המקוררים עד מצופה. כיסוי וצינה עד הגשה.
מרכיבים שתצטרך
פריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גס
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
גרמנית עובדת ממש טוב עם Dornfelder וריזלינג. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. יין אחד אתה יכול לנסות הוא היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום. יש לו 3.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.