קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות71
מגזין

סלמון אפוי עם בזיליקום ושום

סלמון אפוי עם בזיליקום ושום
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם שמן זית, שום, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במיץ הלימון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני אדיר של 88%. מתכונים דומים: סלמון בגריל עם שום, לימון ובזיליקום, המבורגרים סלמון עם בזיליקום - שום מאיו, ו סלמון אפוי בזיליקום ולימון.

הוראות

1
כוונו את מתלה התנור למצב המרכזי וחממו את התנור ל -450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים תחילה 6 מרכיבים בקערת ערבוב בינונית.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מוסיפים סלמון; הופכים לציפוי שני הצדדים בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
4
מניחים פילה סלמון על דף נייר אלומיניום כבד בגודל 18 על 24 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
יוצקים את התערובת שנותרה על סלמון; אוטמים ומניחים על תבנית נייר עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
6
אופים עד שהם אטומים לאורך כל הדרך, בערך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. מרתפי הטומי של סילבר אוק נהר הרוסי פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
טומי מרתפים על ידי סילבר אלון רוסי נהר פינו נואר
טומי מרתפים על ידי סילבר אלון רוסי נהר פינו נואר
עמק הנהר הרוסי שלנו משנת 2009 פינו נואר בעל צבע אודם עם הדגשות סגולות ואף מורכב של עלי כותרת של ורדים טריים, לילך, תפוחים מסוכרים, תבליני אפייה מתוקים ורמז למנטה. יש לו התקפה עשירה ורחבה על החיך ותווים של קרמל, חמאה ופירות אדומים בשלים. יין אקספרסיבי זה בעל גימור מאוזן של פירות, תבלינים, חומציות טבעית בהירה וטאנינים עדינים.