קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון בגריל בעלי ענבים עם עגבניות צימוקים להתענג

סלמון בגריל בעלי ענבים עם עגבניות צימוקים להתענג
סלמון בגריל בעלי ענבים עם עגבניות צימוקים רליש הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 406 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו פלפל, עלי ענבים, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 90% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סלמון בגריל על הקרש עם תבלין ענבים, סלמון בגריל עם תירס, עגבניות ואבוקדו, ו סלמון בגריל עם תירס, עגבניות, ותבלינים אבוקדו.

הוראות

1
מפזרים פילה סלמון באופן שווה עם מלח ופלפל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה סלמוןפילה סלמון
2
לגזור את כל בולט נובעת מעלי ענבים.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
3
מקום 2 או 3 חופפים עלי ענבים על משטח העבודה.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
4
מניחים פילה סלמון אחד, צד העור למטה, במרכז העלים. מקפלים עלי ענבים למעלה ושוב סלמון, לטפוח בעדינות כדי לאטום ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עלי ענביםעלי ענבים
5
מברשת עלים עם שמן זית כדי לעזור לאטום את הקצוות. חזור עם שאריות סלמון ועלי ענבים.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
מנות גריל, מכוסות במכסה גריל, מעל חום בינוני (300 עד 35
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
5 עד 6 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness. (עלי ענבים יהיה חרוך קלות.)
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
8
מגישים מיד עם רוטב עגבניות-צימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.