קושיבינוני
מוכן ב23 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

סלמון בגריל עם הדר סלסה ורדה

סלמון בגריל עם הדר סלסה ורדה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים מקסיקניים לקופסת המתכונים שלך, סלמון בגריל עם הדר סלסה ורדה עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. בבמנה עיקרית זו יש 496 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -35 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. 17 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו נקטר אגבה ענבר, גרידת לימון, תפוזים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 23 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב ופסקטרי . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 95% . מתכונים דומים: סלמון צלוי עם סלסת הדרים ורדה , סלמון בגריל עם סלסת הדרים חריפה וקציצות חזיר פריכות עם סלסת הדרים ורדה .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לסלסה: מקלפים וחותכים את הקצוות מכל תפוז. בעזרת סכין חיתוך חותכים לאורך הממברנה משני צידי כל קטע. משחררים את הפלחים ומוסיפים אותם לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון, הפטרוזיליה, בצל ירוק, נענע, צלפים, גרידת תפוז, גרידת לימון ופתיתי פלפל אדום. מערבבים קלות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
גרידה כתומהגרידה כתומה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4
לסלמון: שמים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים מראש גריל גז או פחמים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מברישים את רשת הצלייה בשמן צמחי כדי שהסלמון לא יידבק.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
מברישים את הסלמון משני הצדדים בצוף האגבה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים עד שהדג מתקלף בקלות ומתבשל, כ-3 עד 4 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
מעבירים את הסלמון למגש ומניחים למנוחה של 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
8
מזלפים את הסלסה ורדה על הסלמון או מגישים בצד כתוספת.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
9
לסלסה: מקלפים וחותכים את הקצוות מכל תפוז. בעזרת סכין חיתוך חותכים לאורך הממברנה משני צידי כל קטע. משחררים את הפלחים ומוסיפים אותם לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון, הפטרוזיליה, בצל ירוק, נענע, צלפים, גרידת תפוז, גרידת לימון ופתיתי פלפל אדום. מערבבים קלות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
גרידה כתומהגרידה כתומה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
11
לסלמון: שמים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים מראש גריל גז או פחמים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
12
מברישים את רשת הצלייה בשמן צמחי כדי שהסלמון לא יידבק.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
13
מברישים את הסלמון משני הצדדים בצוף האגבה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים עד שהדג מתקלף בקלות ומתבשל, כ-3 עד 4 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
14
מעבירים את הסלמון למגש ומניחים למנוחה של 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
15
מזלפים את הסלסה ורדה על הסלמון או מגישים בצד כתוספת.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

סלמון בגריל בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Argyle Pinot Noir עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
ארגייל פינו נואר
ארגייל פינו נואר
ארגייל פינו נואר ישר ולא מעורבב. בציר 2012 לפינו נואר עשה את עצמו. מותסס במנות קטנות, ומעורבבים לטוהר, תערובת התערובת של השנה של פטל בשל, אדום, דובדבן מורלו ורמז לתבלין עצים. שום מילה אחרת לא יכולה לתאר את החך אלא שופעת. טאנין עדין, מעט מוצק מתחת, החומצה שרה נכון וארוך. תהנה מוקדם, או שב על זה כמה שנים לגוון משופר.