סלמון בגריל שקדים ותבלינים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 324 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. גשו לסופר וקנו פלפל, ביצה לבן, זרעי כמון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב שקדים פרוסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס גנאש שוקולד אבוקדו כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 78%, המנה הזו מוצקה. נסו סלמון בגריל שקדים ותבלינים, סלמון קרום תבלינים, ו סלמון קרום תבלינים עם סלק ג'ינג'ר קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת על אש בינונית-גבוהה, צולים שקדים, תוך ערבוב מתמיד, עד להזהבה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
נותנים להתקרר, ואז קוצצים דק ומעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
באותה מחבת, טוסט כוסברה וזרעי כמון עד ריחני, כ 2 דקות, ערבוב פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כמון
כוסברה.
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מניחים להתקרר ואז טוחנים גס במטחנת תבלינים. צולים וטוחנים שומשום באותה צורה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום
טוסט
5
מוסיפים תבלינים טחונים ושומשום לשקדים יחד עם טימין, 3/4 כפית. מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום
שקדים
פלפל
תבלינים
טימין
מלח
6
מערבבים לשלב.
7
מתבלים סלמון במלח שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
מלח
8
מברישים צד פילה ללא עור בחלבון ביצה, ואז מצפים בתערובת שקדים-תבלינים, לוחצים מעט כך שייצמד לדגים.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
שקדים
דגים
9
הכן גריל גז או פחם לחום עקיף. אם משתמשים בגריל גז, סובבו את כל המבערים למכסה גבוה וסגור. כאשר הטמפרטורה בתוך הגריל מגיעה ל -400, הרם את המכסה וכבה את אחד המבערים, ויצר את אזור החום העקיף. אם משתמשים בגריל פחמים, הדליקו 50 עד 60 לבניות והניחו להישרף עד לכיסוי אפר בלבד, 20 עד 30 דקות. תל אותם בצד אחד, משאיר שטח מנוקה לבישול עקיף.
ציוד שתשתמש בו
גריל
10
מקפלים שני 12 על 18 אינץ'. חתיכות נייר אלומיניום כבד בחצי רוחב ליצירת מלבנים. בעזרת קצה סכין קטנה יוצרים חורים במלבנים בערך 2 אינץ'. בנפרד ולהרחיב כל חור לגודל של אגורה. משמנים נייר כסף בשמן זית; מניחים על אש ישירה למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
סכין
11
מברישים עורות סלמון בשמן ומניחים 2 פילה, עם העור כלפי מטה, על כל מלבן נייר כסף. מכסים את הגריל (אם משתמשים בפחם, פתחי אוורור פתוחים על המכסה) ומבשלים דגים עד שהעור חום בהיר וממש רוחש, 5 עד 6 דקות. בעזרת מלקחיים, החלק את נייר הכסף לחום עקיף,מכסה ומבשל עד שהכל מלבד 1/4 פנימה. מבושל, 3 עד 8 דקות. החלק את הדגים בחזרה על אש ישירה, מכסה ומבשלים עד שהדגים מבושלים (חתוכים לבדיקה) והעור משחים ופריך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
דגים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
מלקחיים
רדיד אלומיניום
12
מעבירים נייר כסף עם סלמון לתבנית אפייה ללא שפה, ומחליקים מרית עוגת אופסט או מרית דקה אחרת בין עור סלמון לסכל, משחררים דגים בעדינות רבה מנייר כסף.