קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

סלמון ולינגוויני צמחוני

סלמון ולינגוויני צמחוני
סלמון ולינגוויני צמחוני עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה עלה, מיץ לימון, שמיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Lisa ' S Salmon Ricotta Broccoli Linguini, סלמון ומטגנים מוקפצים צמחוניים, ו נגיסות סלמון וירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל גז לחום בינוני-גבוה או מכינים גריל פחם עם אש בינונית-חמה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
לרסס ריבוע 12 על 12 אינץ ' של רדיד אלומיניום כבד עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
מניחים את הסלמון, צד העור למטה, על מרכז רדיד.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
מפזרים את הסלמון במלח ופלפל ומפזרים את התיבול האיטלקי ואת כוסברה מעל. שים 1 כף חמאה על גבי כל פילה ומניח 2 חצי פרוסות לימון על כל אחד. לעטוף את הסלמון בחוזקה בנייר הכסף, במקום על הגריל, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
מלח ופלפלמלח ופלפל
כוסברה.כוסברה.
חמאהחמאה
סלמוןסלמון
לימוןלימון
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
הסר את הסלמון מן הגריל ולפתוח את חבילת נייר כדי לאפשר את האדים לברוח.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. שמירה על כל נוזל בישול בחבילת נייר, להעביר את הסלמון לקערה קטנה באמצעות מזלג, פתית אותו לחתיכות גדולות; להשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הלינגוויני עד אל דנטה, על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
לינגווינילינגוויני
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
שים את האפונה בקערת ערבוב גדולה, לנקז את הפסטה ושופכים אותו על האפונה בקערה. (החום מהפסטה יבשל את האפונה.)
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
10
מוסיפים את נוזל הבישול השמור מן הסלמון לקערה יחד עם עגבניות, צלפים וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
עגבנייהעגבנייה
צלפיםצלפים
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
בקערה קטנה, לטאטא את מיץ לימון, שמן זית וחרדל יחד עד עבה emulsified; לשפוך את הרוטב על הפסטה ולזרוק היטב מעיל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
חרדלחרדל
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
12
מוסיף את הסלמון המתפורר ושמיר, ולזרוק בעדינות עד בשילוב. לטעום ולהתאים את התיבול, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
סלמוןסלמון
שמירשמיר
13
מעבירים את הפסטה למגש הגשה, מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ופרוסות לימון ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
לימוןלימון
פסטהפסטה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.