סלמון ולינגוויני צמחוני עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה עלה, מיץ לימון, שמיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Lisa ' S Salmon Ricotta Broccoli Linguini, סלמון ומטגנים מוקפצים צמחוניים, ו נגיסות סלמון וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל גז לחום בינוני-גבוה או מכינים גריל פחם עם אש בינונית-חמה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
לרסס ריבוע 12 על 12 אינץ ' של רדיד אלומיניום כבד עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
4
מניחים את הסלמון, צד העור למטה, על מרכז רדיד.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
5
מפזרים את הסלמון במלח ופלפל ומפזרים את התיבול האיטלקי ואת כוסברה מעל. שים 1 כף חמאה על גבי כל פילה ומניח 2 חצי פרוסות לימון על כל אחד. לעטוף את הסלמון בחוזקה בנייר הכסף, במקום על הגריל, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
מלח ופלפל
כוסברה.
חמאה
סלמון
לימון
עוטף
ציוד שתשתמש בו
גריל
רדיד אלומיניום
6
הסר את הסלמון מן הגריל ולפתוח את חבילת נייר כדי לאפשר את האדים לברוח.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
ציוד שתשתמש בו
גריל
רדיד אלומיניום
7
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. שמירה על כל נוזל בישול בחבילת נייר, להעביר את הסלמון לקערה קטנה באמצעות מזלג, פתית אותו לחתיכות גדולות; להשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
ציוד שתשתמש בו
קערה
רדיד אלומיניום
8
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הלינגוויני עד אל דנטה, על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
לינגוויני
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
9
שים את האפונה בקערת ערבוב גדולה, לנקז את הפסטה ושופכים אותו על האפונה בקערה. (החום מהפסטה יבשל את האפונה.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה
אפונה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
10
מוסיפים את נוזל הבישול השמור מן הסלמון לקערה יחד עם עגבניות, צלפים וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
עגבנייה
צלפים
סלמון
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
בקערה קטנה, לטאטא את מיץ לימון, שמן זית וחרדל יחד עד עבה emulsified; לשפוך את הרוטב על הפסטה ולזרוק היטב מעיל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
שמן זית
חרדל
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
12
מוסיף את הסלמון המתפורר ושמיר, ולזרוק בעדינות עד בשילוב. לטעום ולהתאים את התיבול, במידת צורך.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.