קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות27
מגזין

סלמון מבושל עם רוטב הולנדז

סלמון מבושל עם רוטב הולנדז
סלמון עלום עם רוטב הולנדז עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 1208 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 117g של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-63 היו אומרים שזה פגע במקום. . גשו לסופר וקנו שמן זית, חלמונים, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה מצוין. נסו אספרגוס עם ביצה עלומה ברוטב הולנדז, אספרגוס עם ביצים עלומות ורוטב הולנדז, ו פרושוטו עטוף אספרגוס עם ביצה עלומה ורוטב הולנדז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מצא מחבת צדדית גדולה מספיק כדי להכיל את שני פילה סלמון זה לצד זה, ללא חדר עודף מדי; מחבת קטנה או סיר בגודל בינוני צריך לעשות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
2
יוצקים מיץ לימון ושמן זית למחבת, יחד עם מספיק מים כדי להביא את מפלס המים עד 3/4 אינץ'. מתבלים את המים לפי הטעם במלח ופלפל, ואז מוסיפים את הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
סלמוןסלמון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
יוצקים מספיק מים רק כדי לכסות את הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
מיםמים
4
מניחים את הסלמון מעל חום בינוני-גבוה, וחום עד המים חמים ומהביל, אבל לא רותח (165 מעלות F (75 מעלות C)); להפחית את החום במידת הצורך כדי לשמור על המים בטמפרטורה הנכונה. Poach עד הסלמון הופך אטום, והוא מוצק למגע; או לטמפרטורה פנימית של 140 מעלות F (60 מעלות C). המשך להכין את רוטב הולנדז בעוד הסלמון הוא ציד בלתי חוקי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
סלמוןסלמון
מיםמים
5
יוצקים כמה סנטימטרים של מים לסיר, ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפוך את החום בינוני גבוה ולשמור על מים ברתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מניחים את החלמונים בקערת מתכת, ומקציפים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מניחים את הקערה מעל, אבל לא נוגע, המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
לטאטא כל הזמן עד החלמונים להתעבות, להפוך אור, צהוב אטום, להכפיל נפח. ייתכן שיהיה עליך להסיר את הקערה מן המים הרותחים מעת לעת כדי למנוע ערבול החלמונים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
9
כאשר החלמונים התעבו והגדילו בנפח, להתחיל לטאטא בחמאה, קובייה בכל פעם עד שהוא נמס ומשלב לתוך רוטב hollandaise. המתן לכל קובייה להמיס ולשלב לפני הוספת הבא. לאחר כל החמאה שולבה, להסיר מן החום, לטאטא את מיץ לימון, ואת העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
חמאהחמאה
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
כדי לשרת, לנקז את הסלמון עלומה ולמקם כל חתיכה על צלחת ארוחת ערב. מצקת בנדיבות עם רוטב הולנדז חם, ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
עיריתעירית
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Aubert לורן ויניארד עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 139 דולר לבקבוק.
יין אובר לורן שרדונה
יין אובר לורן שרדונה
שרדונה אחוזת לורן 2011 תמיד מזכיר אחד של תערובת וינטג היפותטית של חוף סונומה פוגש בורגונדי לבן. זה 2011 לורן ברור באופן טבעי עם ירוק כלורופיל על קצה. ארומטיקה הן לורן קלאסי עם ניואנסים של לימון-מינרלים, אגס מיובש ואפילו כמה גוונים דמויי תה ירוק. ארומטיקה בולטת של פירות ומינרלים לתת תחושה אורגנית של מקום. זר הוא רב פנים עם רמזים של מאפים תפוחים ואבנים רטובות. הפה מרגיש מציג תו עליון גליצרין, ואחריו מבנה חומצה נמצא רק בלורן.ליין בהירות מעורפלת המעידה על מחויבותו של אוברט לעשיית יין במינימום התערבות.