תשכחו מלצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל מקסיקני. נסו לעשות סלמון עלומה קלה עם סלסה ורדה בבית. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 395 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 10 אוהדים. אם יש לכם צלפים, תפוחי אדמה מלכותיים ג'רזי, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 97%. מתכונים דומים: סלמון מבושל עם סלסה ורדה, בשר בקר מבושל עם סלסה ורדה, ו סלסה סלמון ורדה.
הוראות
1
ראשית להפוך את הנוזל הלא חוקי לדגים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
שים את הפלפלים, 2 כפית מלח, חומץ, שומר, עלי דפנה וגבעולי פטרוזיליה בסיר עם 2.5 ליטר מים, ולהביא לרתיחה. מרתיחים עבור 10 דקות כך שכל הטעמים להחדיר לתוך הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
ודא שאתה בוחר בדיל צלייה גדול מספיק כדי להחזיק את פילה הסלמון. מסננים את הנוזל לתוך הפח הריק, מביאים לרתיחה על הכיריים, ואז מוסיפים את הדגים, העור בצד למטה, מוודא שהוא מכוסה בנוזל. פיזור סביב פרוסות לימון, ומבשלים בעדינות במשך 1-2 דקות עד הדג משנה צבע לחלוטין. מכסים את פני השטח עם חתיכת נייר גדולה, לכבות את החום ולהשאיר להתקרר לחלוטין. הדג יבשל כשהנוזל יתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
קליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
כדי להפוך את סלסה ורדה, לשים את כל החומרים לתוך קערה של מעבד מזון, ואז בליץ לעשות רוטב בהיר, מעט עבה. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
בזהירות להסיר את הסלמון על מגש הגשה לקלף את העור אם אתה רוצה.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.