קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות5
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלמון ממולא בבצק פתיתי

סלמון ממולא בבצק פתיתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון ממולא בבצק פתיתי. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 356 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שאלוט, סלמון, ציר עוף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בעמילן תפוחי אדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חומיות ללא אלרגן כקינוח. נסו בצק עוגות קשקשי, פילסברי ® לחמניות ארוחת ערב בצורת חצי סהר בקירור או פילסברי ® קרסנט יצירות ™ גיליון בצק מקורר, ו בצק עוגיות ממולאים פנקייק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את כף החמאה במחבת. כאשר הוא חם אבל לא מעשן, להוסיף את shallots.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
לטגן במשך כ 1 דקה, עד שאלוט יש התרככו, ולאחר מכן להוסיף את הפטריות, ומבשלים מעל בינוני לחום גבוה עד שהם שחררו את המיץ שלהם. כאשר מיץ זה התאדה והתערובת מתחילה לרחוש שוב, מוסיפים את השרימפס, ומבשלים כ 1 דקה, רק מספיק זמן עבור חתיכות שרימפס לשנות צבע. מתבלים בפלפל, במלח ובעירית. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שאלותשאלות
עיריתעירית
פלפלפלפל
שרימפסשרימפס
מיץמיץ
מלחמלח
3
כאשר מוכן להרכיב את המנה, קו גיליון עוגיות גדול עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מגלגלים את הבצק לתוך ריבוע 16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
חותכים רצועה באורך 16 אינץ מהבצק המודד ברוחב 5 עד 6 אינץ', ומניחים אותה באלכסון על נייר הקלף.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
6
מניחים את אחד פילה הסלמון על גבי, ומפזרים אותו קלות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פילה סלמוןפילה סלמון
7
מורחים את פטריות מקורר-שרימפס מלית באופן שווה על גבי, ואז לכסות את המילוי עם פילה סלמון הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
פטריותפטריות
מילוימילוי
שרימפסשרימפס
מורחיםמורחים
8
הקפד לסדר את הפילה כך שהחלק הדק יותר של הפילה בתחתית מתאים לחלק הגדול והעבה יותר של הפילה מלמעלה (זנב לראש ולראש לזנב), והצורה והעובי זהים לאורך כל הפילה. בדרך זו הסלמון יהיה לבשל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
9
מגלגלים את הרצועה הנותרת, הרחבה יותר של הבצק על המערוך, ואז פורסים אותה על הפילה השני.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
10
מברישים את כל הקמח מפני השטח של הבצק, ולוחצים עליו בכל רחבי הקצוות,כך שהוא מתאים לצורת הדגים מתחת. השכבה העליונה הגדולה של הבצק תישאר סביב קצה שכבת הבצק מתחת. לחץ על שתי שכבות הבצק בעדינות סביב הקצה, כך שהם לדבוק היטב יחד, ואז למקם במקפיא במשך כ 10 דקות כדי לחזק את הבצק. זה יעשה זמירה וקישוט "דגים" קל יותר. מחממים את התנור ל 375 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
לאחר 10 דקות, להסיר את" הדגים " מהמקפיא, לקצץ את הבצק העודף בכל רחבי הקצה כדי ליצור קווי מתאר דגים עם סנפירי הגב, כמו גם זנב מהבצק הנוסף סביב הסלמון. הפוך זימים עם רצועה של בצק גזוז, לחתוך ולמקם חתיכת בצק עגול לעין. המשיכו לקשט כרצונכם.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
בצקבצק
דגיםדגים
12
לשבור את כל הביצה לתוך קערה קטנה, ולהסיר כמחצית הלבן. לנצח את הביצה הנותרת בקערה עם מזלג לעשות לשטוף עבור ציפוי "דגים".
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מברישים את הסלמון עם הביצה. מחזיק את הקצה משקית מאפה (קצה גדול למטה) בזווית, לחץ עליו קלות לתוך "דגים" כדי לדמות קשקשים.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
דגיםדגים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
14
אופים בתנור 375 מעלות f במשך 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
הסר ולהניח בצד, חשוף, במקום חם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
1
מקציפים יחד 1 כוס של ציר העוף ועמילן תפוחי אדמה בסיר, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
2
לטאטא את חלמוני הביצה ואת מלאי העוף הנותר בקערה, ואז לשפוך לתוך המניה החמה, ולהקציף כל הזמן על חום בינוני במשך כ 2 דקות, או עד שהרוטב מתעבה מתעבה קצף, אבל לא נותן לו לרתוח. זה צריך להגיע לטמפרטורה של 180 מעלות, הטמפרטורה הדרושה כדי לבשל את הביצים ואת העמילן כדי לעבות את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
חלמון ביצהחלמון ביצה
רוטברוטב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
לטאטא את המלח ואת קאיין, ואז להסיר את הסיר מן החום, מערבבים את מיץ לימון, ולהניח בצד. הרוטב צריך הוכפל בנפח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
4
באמצעות 2 מרית המבורגר ארוכה, להעביר את" דגים " למגש. כדי לשרת, לחתוך לפרוסות 1 עד 1 1/2 אינץ', ולסדר על צלחות בודדות חמות. כפית קצת רוטב סביב הפרוסות, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.