קושימומחה
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

סלמון צרוב במחבת מוגש עם פירה ווסאבי

סלמון צרוב במחבת מוגש עם פירה ווסאבי
סלמון צרוב במחבת מוגש עם פירה ווסאבי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, ופסקטרי יש 788 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מים, בצל ירוק, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה די טוב. נסו סלמון שומשום מזוגג ופירה ווסאבי, מחבת סלמון צרוב עם רוטב ווסאבי דבש, ו פירה ווסאבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מתבלים את הסלמון במלח ופלפל. במחבת מטגן גדולה, על אש גבוהה, מוסיפים את שמן הזית. פאן-צורבים את פילה הסלמון עד להזהבה משני הצדדים, כ -2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מעבירים לתנור שחומם מראש וממשיכים לבשל עד לסיום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מגישים מעל מצע של פירה ווסאבי, כשמחצית מרוטב המיסו והשזיפים מטפטפים מעל ועם ויניגרט כוסברה ונענע.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
רוטב שזיפיםרוטב שזיפים
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ווסאביווסאבי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
מיסומיסו
5
מקשטים בבצל ירוק ז ' וליין וענפי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
6
בבלנדר או במעבד מזון מעבדים את התרד וגרגר הנחלים למחית דקה. לעבור דרך תמיס או סטיינר. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים, רותחים עד הסוף. לעבור דרך רייקר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
8
להקציף שמנת כבדה וחמאה חמה, 1 חתיכה קטנה בכל פעם. רגע לפני ההגשה מערבבים פנימה רסק ווסאבי ומחית תרד וגרגר הנחלים. מערבבים עד להטמעה טובה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
הדבק ווסאביהדבק ווסאבי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
לא מגן מקומילא מגן מקומי
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
בסיר בינוני מחממים את שמן הבוטנים. על אש בינונית מוסיפים את השום, שאלוט, ג ' ינג ' ר ובצל ירוק ומקפיצים עד שהם מבריקים ומשחימים קלות, כ -5 דקות. מערבבים פנימה כוכב אניס וגרגירי פלפל שחור. ממשיכים לטגן עד לארומטי, בערך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
נטפל עם השזיף, הנמל והיינות האדומים. צמצום עד רק על 1 כוס של נוזל נשאר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
יציאהיציאה
11
מוסיפים את דמי הכבש וציר העוף. מביאים לרתיחה ומורידים לרתיחה. ממשיכים לבשל עד מעובה מעט. מערבבים פנימה את מחית הפטל, משחת המיסו האדומה והנריום. המשך לצמצם עד מבריק.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטלמחית פטל
מיסו אדוםמיסו אדום
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
12
מערבבים פנימה את החמאה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. אם טארט מדי, להוסיף קמצוץ של סוכר. מסננים דרך צ ' ינואה ושומרים על חום עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
13
בקערה קטנה משלבים את אבקת החרדל והמים ומערבבים ליצירת עיסה ומניחים בצד. בבלנדר שלבו את הכוסברה, הנענע, החלמון, הבוטנים, הקשיו, מיץ הלימון, הג ' ינג ' ר הכבוש, החומץ והחרדל המשוחזר. מעבדים למחית. בזמן שהמנוע פועל, מוסיפים לאט את שמן הבוטנים עד לתחליב. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל וסוכר. מקררים עד הצורך. השתמשו במחצית מהוויניגרט לטלה ושמרו חצי לסלמון.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ויניגרטויניגרט
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
זנים של פטריותזנים של פטריות
קשיוקשיו
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
בערך 1 1/2 כוסות ויניגרט
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט

מרכיבים

907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אפיית תפוחי אדמה, כמו רוסטים, קלופים ורבעיםאפיית תפוחי אדמה, כמו רוסטים, קלופים ורבעים11 קילו קישואים,פלפל שחור, מרוסקפלפל שחור, מרוסק796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטל או פטל שחורפטל או פטל שחור113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה, חתוכה לחתיכותחמאה, חתוכה לחתיכות4(חוֹרֶף)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)2(חוֹרֶף)קשיו, קלויקשיו, קלוי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי כוסברהעלי כוסברה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי כוסברה ארוזיםעלי כוסברה ארוזים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקטלה דמי-גלאסטלה דמי-גלאס1זנים של פטריותזנים של פטריות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשום קלוף, מרוסקשום קלוף, מרוסק3אינצ ' יםג'ינג'ר, קלוף, פרוס, מרוסקג'ינג'ר, קלוף, פרוס, מרוסק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק, ג'וליאןבצל ירוק, ג'וליאן1קבוצותבצל ירוק, לחתוך לחתיכות 2 אינץבצל ירוק, לחתוך לחתיכות 2 אינץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת כבדה, מחוממתשמנת כבדה, מחוממת2(חוֹרֶף)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי נענע ארוזיםעלי נענע ארוזים11 קילו קישואים,הדבק מיסו אדוםהדבק מיסו אדום1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אבקת חרדלאבקת חרדל3(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן2(חוֹרֶף)1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן2(חוֹרֶף)בוטנים, קלויבוטנים, קלוי306 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקג'ינג'ר כבושג'ינג'ר כבוש2(חוֹרֶף)חומץ ג'ינג'ר כבושחומץ ג'ינג'ר כבוש4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין שזיפיםיין שזיפים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיציאהיציאה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה סלמון ללא עורפילה סלמון ללא עור8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח, פלפל וסוכרמלח, פלפל וסוכר8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשאלוט קלופים ופרוסיםשאלוט קלופים ופרוסים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי תרדעלי תרד1כוכב אניס, מרוסקכוכב אניס, מרוסק8ריבס, קצוץ טרי או קפואסוכרסוכר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)הדבק ווסאביהדבק ווסאבי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי גרגיר הנחליםעלי גרגיר הנחלים11 קילו קישואים,נריום (משחת משמש יפנית)נריום (משחת משמש יפנית)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה לזווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. ה פרדוצ ' י לוט קטן יין שרדונה תווית חדשה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
פרדוצ ' י לוט קטן יין שרדונה תווית חדשה
פרדוצ ' י לוט קטן יין שרדונה תווית חדשה
כיבוד המורשת העשירה של ענבי שרדונה, אנו בוחרים בנפרד-ויניפיד המון קטן של ענבי שרדונה זני פרמיה למזג יין של אופי נועז, תוסס וטעמים מאוזנים של תפוח פריך, אגס, ופירות טרופיים.