קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות96
מגזין

סלמון קרום זרעי כוסברה וחרדל

סלמון קרום זרעי כוסברה וחרדל
ניתן להכין את המתכון של סלמון קרום כוסברה וזרעי חרדל תוך כ-30 דקות. המתכון הפסקטארי הזה מגיש 6 ומחירו 4.62 דולר למנה. בבמנה עיקרית זו יש 376 קלוריות, 37 גרם חלבון ו-20 גרם שומן למנה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לך נענע, פטרוזיליה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 88%, וזה מדהים. מתכונים דומים: סלמון עם קרום פלפל, כוסברה ושומשום, פלפל, כוסברה וסלמון עם קרום זרעי שומשום, וסלמון עם קרום זרעי חרדל.

הוראות

1
לקרום: מערבבים בקערה את הפנקו, זרעי החרדל, זרעי הכוסברה והפטרוזיליה יחד. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
עיניים בצלעות עצם, בטמפרטורת החדרעיניים בצלעות עצם, בטמפרטורת החדר
זרעי חרדלזרעי חרדל
בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)
פטל שלם טרי או קפואפטל שלם טרי או קפוא
1 קילו בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)1 קילו בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
2
לשטיפה: בקערה שנייה מערבבים את החרדל עם 1/2 כוס מים, תוך כדי טריפה טובה לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו עוף מבושל פרוס1/2 קילו עוף מבושל פרוס
2 אונקיות נוזליות תערובת חמוצה2 אונקיות נוזליות תערובת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס
1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
1
טורפים בקערה את היוגורט, השמנת החמוצה, גרגיר הנחלים, החומץ, הנענע והשום. כדי להבטיח שהתבלינים מתערבבים, מגרדים את הצדדים ומקציפים פעם שנייה. החזק בטמפרטורת החדר אם נעשה שימוש תוך 30 דקות, או שמור במקרר לשימוש עתידי.
מרכיבים שתצטרך
על אפרסקים, קלופים, מגולענים ופרוסיםעל אפרסקים, קלופים, מגולענים ופרוסים
גרגיר הנחליםגרגיר הנחלים
16 צדפות צווארון גולמיות על חצי הקליפה16 צדפות צווארון גולמיות על חצי הקליפה
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטיצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטי
צ'ילי פרזנוצ'ילי פרזנו
1 אשכולית אדומה בינונית, קלופה וחתוכה1 אשכולית אדומה בינונית, קלופה וחתוכה
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס
1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
2
לסלמון: מצפים את הסלמון בשטיפה, ולאחר מכן מסיימים את הצד העליון (צד העור) עם הקרום. חוזרים על התהליך עם כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פטל שלם טרי או קפואפטל שלם טרי או קפוא
3
במחבת בינונית על אש בינונית, מצפים את תחתית המחבת בשמן. לאחר התחממות, מוסיפים את הצד הקרום של הסלמון למחבת ומבשלים, בקבוצות, עד להזהבה, 2 עד 3 דקות. הופכים את הדג ומסיימים את הבישול עד לטמפרטורה הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
קלמנטינות, 3 כל אחתקלמנטינות, 3 כל אחת
6 כוסות מים צוננים6 כוסות מים צוננים
ציוד שתשתמש בו
צנצנת פפרוצ'יני, סחוטהצנצנת פפרוצ'יני, סחוטה
4
מוציאים מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת פפרוצ'יני, סחוטהצנצנת פפרוצ'יני, סחוטה
5
לבסוף, מערבבים את הצלחות עם 2 אונקיות של רוטב גרגיר הנחלים/נענע. מלמעלה עם הסלמון ועשבי תיבול טריים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
גרגיר הנחליםגרגיר הנחלים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציפורן טחון וקינמוןציפורן טחון וקינמון
מנטהמנטה

מרכיבים

21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.זרעי כוסברה סדוקיםזרעי כוסברה סדוקים626 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון6ריבס, קצוץ טרי או קפואעשבי תיבול טריים, לקישוט, אופציונליעשבי תיבול טריים, לקישוט, אופציונלי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מנטה טרי פרוס דקמנטה טרי פרוס דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון11 קילו קישואים,רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2(חוֹרֶף)שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרעי חרדל כתושזרעי חרדל כתוש60אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פירורי לחם pankoפירורי לחם panko1236 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיוגורט רגיליוגורט רגיל2(חוֹרֶף)חומץ יין אורזחומץ יין אורז1kgsפילה סלמון, עם עורפילה סלמון, עם עור6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק9אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גרגר מים טרי, טחוןגרגר מים טרי, טחון

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

ניתן לשלב סלמון עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות את NV Ruinart, Wine. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-89 דולר לבקבוק.
NV Ruinart, יין
NV Ruinart, יין