ניתן להכין את המתכון של סלמון קרום כוסברה וזרעי חרדל תוך כ-30 דקות. המתכון הפסקטארי הזה מגיש 6 ומחירו 4.62 דולר למנה. בבמנה עיקרית זו יש 376 קלוריות, 37 גרם חלבון ו-20 גרם שומן למנה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לך נענע, פטרוזיליה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 88%, וזה מדהים. מתכונים דומים: סלמון עם קרום פלפל, כוסברה ושומשום, פלפל, כוסברה וסלמון עם קרום זרעי שומשום, וסלמון עם קרום זרעי חרדל.
1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
2
לשטיפה: בקערה שנייה מערבבים את החרדל עם 1/2 כוס מים, תוך כדי טריפה טובה לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו עוף מבושל פרוס
2 אונקיות נוזליות תערובת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס
1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
1
טורפים בקערה את היוגורט, השמנת החמוצה, גרגיר הנחלים, החומץ, הנענע והשום. כדי להבטיח שהתבלינים מתערבבים, מגרדים את הצדדים ומקציפים פעם שנייה. החזק בטמפרטורת החדר אם נעשה שימוש תוך 30 דקות, או שמור במקרר לשימוש עתידי.
מרכיבים שתצטרך
על אפרסקים, קלופים, מגולענים ופרוסים
גרגיר הנחלים
16 צדפות צווארון גולמיות על חצי הקליפה
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטי
צ'ילי פרזנו
1 אשכולית אדומה בינונית, קלופה וחתוכה
מנטה
ציוד שתשתמש בו
1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס
1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
2
לסלמון: מצפים את הסלמון בשטיפה, ולאחר מכן מסיימים את הצד העליון (צד העור) עם הקרום. חוזרים על התהליך עם כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
פטל שלם טרי או קפוא
3
במחבת בינונית על אש בינונית, מצפים את תחתית המחבת בשמן. לאחר התחממות, מוסיפים את הצד הקרום של הסלמון למחבת ומבשלים, בקבוצות, עד להזהבה, 2 עד 3 דקות. הופכים את הדג ומסיימים את הבישול עד לטמפרטורה הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
קלמנטינות, 3 כל אחת
6 כוסות מים צוננים
ציוד שתשתמש בו
צנצנת פפרוצ'יני, סחוטה
4
מוציאים מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת פפרוצ'יני, סחוטה
5
לבסוף, מערבבים את הצלחות עם 2 אונקיות של רוטב גרגיר הנחלים/נענע. מלמעלה עם הסלמון ועשבי תיבול טריים אם רוצים.
ניתן לשלב סלמון עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות את NV Ruinart, Wine. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-89 דולר לבקבוק.