קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות3
ציון בריאות35
מגזין

סלסה אבוקדו קולומביאנית

סלסה אבוקדו קולומביאנית
המתכון Salsan אבוקדו קולומביאני מוכן תוך כ 15 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מתאבן שמגיש 3. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אבוקדו מוצק בשלים, בצל, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלסה אבוקדו קולומביאנית, Aji (סלסה קולומביאנית), ו Ají (סלסה עגבניות ובצל בסגנון קולומביאני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
צ ' ילי פורה, חומץ, 1 כפית מלח בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
2
מעבירים לקערה ומערבבים במרכיבים הנותרים.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קונצ 'ה y טורו Marques דה קאסה קונצ' ה פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.