קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

סלסה איטית סלסה ורדה בקר / טאקו

סלסה איטית סלסה ורדה בקר / טאקו
סלסה איטית סלסה ורדה בשר / טאקו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך צ'אק רוסט, רוטב ראנץ מנות תיבול, סלסה ורדה הרדז סלסה, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-5 דקות. מתכונים דומים: סלסה איטית סלסה ורדה טאקו עוף, סלסה איטית סלסה ורדה טאקו עוף, ו סלסה ורדה טאקו בשר.

הוראות

1
מניחים צ ' אק צלי לתוך סיר איטי גדול על חום בינוני או גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אק צלי בקרצ ' אק צלי בקר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מפזרים מנות תיבול החווה מעל ואז לשפוך סלסה מעל גם כן.סגור מכסה תנור איטי ולתת לבשל על בינוני או גבוה במשך 5-6 שעות, עד בשר הוא מאוד רך ומתפרק בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
רוטב ראנץרוטב ראנץ
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
הסר בשר מן בישול איטי לנקז נוזל, לא להשליך. גורסים בשר, מסירים שומן ואז חוזרים לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
יוצקים 1/2-1 כוס של נוזל בחזרה לתוך בשר גרוס ולהפחית את ההגדרה כדי חם או נמוך. השתמש בבשר לטאקו ובוריטוס.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'