סלסה ורדה
המתכון סלסה ורדה מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 181 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלמון של ביצה קשה, שמן זית, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס, ו סלסה ורדה בסיסית (סלסה מקסיקנית Tomatillo) (מתכונים דומים).
הוראות
קודם נרים כוסית לאגוזים. הגדר את התנור ב 350 מעלות.
מורחים את האגוזים בשכבה אחת על מחבת גיליון. כאשר התנור חם, להעביר את המחבת לתנור טוסט אגוזי מלך במשך 5 עד 10 דקות, להיזהר לא לשרוף את האגוזים.
הסר מהתנור וזרוק את האגוזים במגבת מטבח יבשה ונקייה, משפשף את האגוזים כדי לשחרר כמה שיותר מעור הטאני המר שלהם ככל שתוכל. (העורות לא ייעלמו לחלוטין, ואתה לא רוצה שהם יעשו זאת כי קצת כי טאנין מריר הוא טוב ברוטב.)
להעביר את האגוזים למעבד מזון.
מוסיפים את הפטרוזיליה, בזיליקום, שום וקורנישון. הפעל את המכונה והוסף את חלמון הביצה. המשך עיבוד, הוספת שמן זית בזרם איטי, עד שהרוטב הוא חלק מאוד.
מוסיפים את החומץ ואת התהליך לערבב היטב. טעם לתיבול, הוספת מלח, פלפל ועוד חומץ במידת הצורך.
ננסי הרמון ג ' נקינס היא סופרת מזון בעלת עניין רב בתרבויות ובמטבחים ים תיכוניים, בחקלאות בת קיימא ובקשרים חקלאיים. מחברת של חצי תריסר ספרי בישול לשבחים, היא כותבת עבור הניו יורק טיימס, סאוור, מזון ויין, ומחלקת את זמנה בין החווה שלה מחוץ לקורטונה, איטליה, וחוף מיין.