קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות45
מגזין

סלסה צ'ילה מיובשת

סלסה צ'ילה מיובשת
מיובש צ'ילה סלסן הוא איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 ומספק כ 3 מנות. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד גם כהר ד ' אובר ידידותי לתקציב. אם יש לכם מלח, בצל, כמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה די טוב. נסו סלסה צ'ילה מיובשת, סלסה צ'ילה מיובשת, ו סלסה צ'ילה מיובשת (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר זרעים מפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
זרעיםזרעים
2
מניחים פלפלים בסיר עם מים רותחים לכיסוי; תן לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מסננים. מקלפים וקוצצים גס פלפלים.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
4
אופים חצאי עגבניות בתבנית צלייה המצופה בתרסיס בישול בחום של 450 למשך 20 דקות או עד להשחרה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
5
מטגנים שום ובצל בשמן חם 3 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
6
דופק פלפל קצוץ, חצאי עגבניות, תערובת בצל, מלח וכמון במעבד מזון עד שהוא שמנמן; מערבבים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פלפלפלפל
עגבנייהעגבנייה
כמוןכמון
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
7
מקשטים, אם רוצים.

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

ניתן לשלב צ ' ילי עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. המערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
צהוב בהיר עם דגשים זהובים. ארומה בעוצמה טובה, פירות לבנים בשלים כגון תפוח ואפרסק. הערות אניס, שומר. זיכרונות של פטיסרי, שמרים ופרחים יבשים הערות. אגוזים יבשים. אחד חווה את העבודה של יותר מחמש שנים של הזדקנות על ליס.על החיך, רחב בכניסה, מלא וקרמי על החיך. עבה וקטיפה. הפרחים הלבנים היבשים וניחוחות הפירות חוזרים לחיך. החומציות הטובה שלו מספקת גימור מרענן ומתמשך.