סלסלת מרנג
סל מרנג נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתכון זה משמש 1. מנה אחת מכילה 877 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 4 אוהדים. לכו לחנות ואספו תמצית שקדים, קצה לארוג סל, צבעי מאכל ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 45 דקות. עם כפית ציון 42%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פאי מרנג לימון, סיפורים משפחתיים והדרכת מרנג, פאי מרנג לימון, סיפורים משפחתיים והדרכת מרנג, ו ביצים בסל.
הוראות
לסל: בקערה מקציפים את החלבונים, קרם האבנית והמלח עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, מכים גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקציפים תמציות.
לעצב או לעצב את ה-12 אינץ'. פיסת נייר קלף מעל החלק החיצוני של 6 אינץ'. קערה. הפוך קערה על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אבטח את קצוות הנייר על ידי תוחב בין קערה לגיליון.
חותכים חור קטן בפינה של מאפה או שקית ניילון; הכנס סל-לארוג קצה. ממלאים שקית עם מרנג.
התחל את הקו האנכי הראשון על ידי חפיפה של קצה בסיס הקערה המכוסה בנייר ב-1/2 אינץ'. ומרנג צינור כלפי מטה
גיליון אפייה. עבודה מהחלק העליון של הקערה הפוכה, לכסות את הקו האנכי עם 1-1 / 2 אינץ'. קווים אופקיים, משאירים 1/2 פנימה. בין כל אחד (ראה תמונה לעיל).
צינור קו אנכי נוסף מימין לקו האנכי הראשון, חופף קצוות של קווים אופקיים. החל מימין לקו האנכי הראשון, צינור 1-1/2-פנימה. קווים אופקיים מעל הקו האנכי השני כדי למלא את השטחים הפתוחים. חזור על התהליך עד שהקערה כולה מכוסה בעיצוב מארג סל.
צינור תבנית סליל מרנג על החלק התחתון של הקערה כדי ליצור את הבסיס של הסל.
אופים סל ב 225 זוגות עבור 2 שעות.
לכבות את התנור ולהשאיר את הסל בתנור במשך שעה 1.
מוציאים מהתנור; הסר קערה. חתוך נייר 1 פנימה. מתחת לקצה העליון או
אחסן את הסל בכלי אטום עד 3 ימים.
לביצים: בעזרת מחט, בודק עוגות או קוטף קרח, תוקעים חור קטן בשני קצוות כל ביצה.
הכנס מחט לתוך ביצה לשבור את החלמון. מכה קשה דרך חור אחד כדי לאלץ את התוכן החוצה את החור השני; להשליך תוכן. פלאש
קליפת ביצה בעדינות תחת מים זורמים לניקוי פנים. יבש בזהירות עם מגבת נייר.
לכל צבע רצוי, הניחו מים רותחים בקערה חסינת חום. מערבבים חומץ וצבעי מאכל.
הכנס בעדינות קיסם לתוך החור בקצה אחד של ביצה. לטבול ביצה עד הצבע הרצוי הוא הגיע. לייבוש, השאירו ביצה מחוברת לקצה אחד של קיסם והכניסו את הקצה הנגדי לתפוח כך שהביצה מוחזקת.