סלסת שעועית קיץ
סלסן שעועית קיץ הוא מתכון מקסיקני שמגיש 4. תמורת 95 סנט למנה , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני זה מכיל 233 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ו-2 יאמרו שהוא הגיע למקום. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . גשו לסופר וקנו שעועית שחורה, שמן זית, עלי כוסברה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד הכי טוב בתור מתאמנות, והוא נעשה תוך 20 דקות בערך. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 78% . מתכונים דומים: סלסת שעועית קיץ , סלסת קיץ וסלסת קיץ .
הוראות
מערבבים יחד את השעועית השחורה, העגבניות והתירס.
מוסיפים את הבצל, המנגו, מיץ הליים ושמן הזית ומערבבים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Vietti Cascinetta Moscato d'Asti. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-18 דולר.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
צבע צהוב שמש חיוור וקריזנט קל, למוסקטו ד'אסטי הזה יש ניחוחות עזים של אפרסקים, עלי ורדים וג'ינג'ר. בחיך הוא מתוק עדין ונוצץ עם חמיצות צנועה, איזון טוב, מורכבות טובה וסיומת של משמשים טריים. נפלא כאפריטיף, מלווה מושלם למטבח הפאן-אסיאתי וללובסטר, כמו גם מאפים, קינוחים על בסיס פירות וקרמימים וגבינות כחולות.