סנאפר Cajun ושרימפס על גרגירי גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום
סנאפר Cajun ושרימפס על גריסים גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 703 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 9 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן ענבים, חמאה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סנאפר Cajun ושרימפס על גרגירי גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום, סנאפר Cajun ושרימפס על גרגירי גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום, ו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח.
הוראות
1
כדי להתחיל קולי פלפל אדום, מחממים תנור ל 450 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
על הכיריים, להביא את ציר העוף, בצל, שום ויין לרתיחה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
3
מניחים את הפלפלים במחבת צלייה וצולים בתנור, בודקים כל 15 דקות, והופכים אותם עם מלקחיים עד שהעור מקומט לחלוטין ושחור חרוך. כאשר הפלפלים נעשים, להשתמש מלקחיים לשים אותם בשקית resealable אשר (מטעמי בטיחות) יש לך נח על צלחת - (זכור, הם געשי חם!). בזהירות לסגור את התיק, ולאפשר להם להזיע במשך 5 דקות. השתמש בכפפות תנור כדי למנוע כוויות בזמן שאתה מטפל בתיק בשלב הבא של הזזת הפלפלים מהתיק לקערה מלאה בכמה סנטימטרים של מי קרח. לאחר מכן ניתן להשתמש באצבעותיך כדי לעבוד במהירות כדי להחליק ולהשליך את עורות הפלפלים בזמן שהם במים. אתה תישאר עם פלפלים אדומים מבושלים להפליא עם צבע נפלא. קוצצים את הפלפלים ומוסיפים אותם לתערובת הבוערת של ציר העוף, וממשיכים להתבשל עד שיופחתו בחצי, כ-20 דקות. צור תרחיף של קורנפלור בכמות קטנה של מים ולהוסיף רוטב פלפל אדום. תהליך קולי בבלנדר עד עקביות חלקה מושגת. ואז מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
עבור גריסים: להביא את המים עבור גריסים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר
1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מוסיפים גרגרי שיבולת שועל וחסילון קצוץ, מפחיתים חום ומבשלים עד שהחבית רכה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2 אונקיות צ'דר מגורר
6
הסר מן החום ומערבבים בצל ירוק, עגבניות, כוסברה, בייקון וגבינה, ולשמור מכוסה במקום חם.;
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
7
עבור הדגים: מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מעיל שני הצדדים של סנאפר אדום עם מלח ופלפל ותבלינים Cajun. ואז על הכיריים, מחממים קצת שמן זרעי ענבים במחבת גדולה ללא מקל, וכאשר הוא מתחיל לנצנץ, מטגנים את השרימפס רק עד שהם הופכים לורודים, ולאחר מכן מסירים שרימפס לצלחת שירות. באותה מחבת, צורבים כל צד של הדג. (כאשר אתה מניח את הפילה לתוך המחבת, להשאיר אותו ללא הפרעה במשך כמה דקות כדי לאפשר לתיבול לבשל לתוך פני השטח של הדגים.) מבשלים עד חום זהוב, ולאחר מכן לסיים בתנור במשך 2 עד 3 דקות נוספות ולהסיר אותו לנוח במשך 5 עד 8 דקות. (אנא הקפד להימנע לבישול יתר של הדגים, כפי שהוא ימשיך לבשל גם לאחר שתסיר אותו מהתנור.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
סנאפר אדום
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מניחים כמה גריסים באמצע צלחת הגשה, ולאחר מכן למקם פילה דגים על גבי, לטפטף את קולי סביב הדגים. למעלה עם שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2 אונקיות צ'דר מגורר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.