המתכון Snapper אדום בגריל עם תות שדה וסלסאן אבוקדו מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 165 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך פילה סנאפר על העור, בצל, גרידת ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלסה אבוקדו תות עם סלמון בגריל, סלסה אבוקדו תות עם עוף בגריל פשוט, ו סנאפר צרוב עם סלסה אבוקדו מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים יחד חלפיאו, תותים, בצל, כוסברה, מיץ ליים, אבוקדו ומלח כדי להכין סלסה. תניח בצד.מחממים גריל לחום בינוני. בינתיים, לשלב שמן וגרידת בקערה קטנה ואז מברשת בכל רחבי פילה; העונה עם מלח ופלפל. פילה גריל, צד העור למטה וללא מרפרף, עד רק מבושל דרך פריך סביב הקצוות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1/2 קילו חזה הודו
20 פרוסות זוקיני דקות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
העברה לצלחות, להסיר ולהשליך את העור. למעלה עם סלסה ומגישים.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.