סנאפר אדום עם שום Yuca
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 57 דקות. לך לחנות ותביא כוסברה, היינץ חומץ מזוקק, 1 כוס קראפט מתובל רוטב איטלקי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חומץ מזוקק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מחבת לבה שוקולד קטיפה אדומה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, Bolitas de Yuca y Queso (כדורי Yuca ממולאים בגבינה), ו Buñuelos de Yuca y Queso (יוקאן וגבינה Fritters) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דגים בשקית פלסטיק גדולה resealable.
להוסיף 1/2 כוס ההלבשה והכוסברה; שקית חותם. להפוך את התיק כמה פעמים כדי מעיל שווה דגים. מקררים 30 דקות. להשרות. בינתיים, למקם yuca בסיר גדול.
הוסף מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים, חשוף, 20 דקות. או עד שיוקה יהיה עדין. בינתיים, בצל במרינדה בחומץ בקערה קטנה.
מסננים בצל, משליכים מרינדה.
חום שנותר 1/2 כוס רוטב בסיר קטן על חום בינוני 1 דקות.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד הבצלים רכים.
הסר דגים מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מניחים דגים במחבת צלייה רדודה משומנת.
אופים נוספים 5 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
כפית סחוטה yuca על מגש גדול. מחית מעט עם מזלג, לשבור את החתיכות הגדולות. למעלה עם תערובת בצל ודגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.