סנדלר אגס עם אוכמניות מיובשות וביסקוויטים תירס טחון אבן
סנדלר אגס עם אוכמניות מיובשות וביסקוויטים תירס קרקע אבן יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 585 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך סוכר, אוכמניות, אגסים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגס עם ביסקוויט ועוגת דובדבנים מיובשת, גרגרי אבן-קרקע מוקרמים, ו גרגירי אבן עם Gruyere (מתכונים דומים).
מניחים מילוי biscuitsatop. ממשיכים לאפות מילוי uncovereduntil הוא מבעבע עבה, ביסקוויטים הםפייל זהב, ובוחן מוכנס לתוך ביסקוויטים החוצה נקי, כ -35 דקות יותר (ביסקוויטים עשויים להיראות סדוקים). מגניב 30 דקות.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.