ספגטי אלה קרבונרה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו ספגטי אל קרבונרן. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.49 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 654 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, ספגטי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש באגוז המוסקט אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אגוז מוסקט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו ספגטי אלה קרבונרה, ספגטי אלה קרבונרה, ו ספגטי אלה קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
שים מחבת מים גדולה לרתיחה לפסטה.
במחבת גדולה אחרת שתתאים לפסטה בהמשך, מבשלים את קוביות הפנקטה בשמן עד שהן פריכות אך לא פריכות.
יוצקים על היין הלבן או הוורמוט ונותנים לו לבעבע כך שאחרי מספר דקות תישאר כמות קטנה של סירופ יין מלוח. מורידים את התבנית מהאש.
בקערה מקציפים יחד את הביצים, הפרמזן, השמנת והפלפל. מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה, אך מכיוון שרוצים לשמור אותה אל דנטה התחל לבדוק אותה 2 דקות לפני סיום זמן הבישול המומלץ.
בסיום הפסטה מוציאים כ 1/2 כוס ממי הפסטה לפני הניקוז.
החזירו את התבנית עם קוביות הבייקון לאש והוסיפו את הפסטה הסחוטה, וזרקו היטב לציפוי הפנקטה הסירופית. מורידים שוב את התבנית מהאש ומוסיפים את תערובת הביצים והגבינה, ומשליכים במהירות הכל כדי לערבב. דק עם מי פסטה, במידת הצורך. טוחנים מעל עוד קצת פלפל ומגרדים מעל אגוז המוסקט להגשה.