קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

ספגטי אלה קרבונרה

ספגטי אלה קרבונרה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו ספגטי אל קרבונרן. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.49 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 654 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, ספגטי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש באגוז המוסקט אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אגוז מוסקט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו ספגטי אלה קרבונרה, ספגטי אלה קרבונרה, ו ספגטי אלה קרבונרה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים מחבת מים גדולה לרתיחה לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
במחבת גדולה אחרת שתתאים לפסטה בהמשך, מבשלים את קוביות הפנקטה בשמן עד שהן פריכות אך לא פריכות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
יוצקים על היין הלבן או הוורמוט ונותנים לו לבעבע כך שאחרי מספר דקות תישאר כמות קטנה של סירופ יין מלוח. מורידים את התבנית מהאש.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
ורמוטורמוט
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בקערה מקציפים יחד את הביצים, הפרמזן, השמנת והפלפל. מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה, אך מכיוון שרוצים לשמור אותה אל דנטה התחל לבדוק אותה 2 דקות לפני סיום זמן הבישול המומלץ.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
בסיום הפסטה מוציאים כ 1/2 כוס ממי הפסטה לפני הניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
החזירו את התבנית עם קוביות הבייקון לאש והוסיפו את הפסטה הסחוטה, וזרקו היטב לציפוי הפנקטה הסירופית. מורידים שוב את התבנית מהאש ומוסיפים את תערובת הביצים והגבינה, ומשליכים במהירות הכל כדי לערבב. דק עם מי פסטה, במידת הצורך. טוחנים מעל עוד קצת פלפל ומגרדים מעל אגוז המוסקט להגשה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות