ספגטי בית מהעבודה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הביתה מהעבודה ספגטי. מנה אחת מכילה 638 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פרמזן, שמן זית, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: הספגטי האולטימטיבי של רון – למה להזמין ספגטי ממסעדה כאשר יש לה טעם כזה בבית, ספגטי וכדורי בשר-טעם של הבית, ו קישואים וספגטי לימון ממזון: בישול ביתי צמחוני.
הוראות
להביא מחבת גדולה של מים מומלחים לרתיחה (להשתמש במים רותחים מן הקומקום כדי להאיץ את הדברים).
מוסיפים את הספגטי וחוזרים לרתיחה, ואז מבשלים ברתיחה מתגלגלת למשך הזמן שניתן על האריזה, ערבוב פעם או פעמיים. זה בדרך כלל לוקח 10-12 דקות.
בינתיים לחתוך את הבייקון ו courgettes לחתיכות קטנות. תחצי את העגבניות.
מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה, מוסיפים את הבייקון ומטגנים במשך 5 דקות, עד שהוא מתחיל להתבשל. עצה בקצות ועגבניות ומבשלים במשך 2-3 דקות נוספות עד courgettes להתחיל חום סביב הקצוות ואת העגבניות להתחיל לרכך.
כאשר הפסטה מבושלת, כפית כמה כפות של מי הבישול לתוך הירקות, ולאחר מכן לנקז את הפסטה ולהטות אותו לתוך הירקות מדי. כפית בפסטו וזורקים היטב עד שהכל מצופה באופן שווה.
מגישים ישר מהמחבת, עם פרמזן מגורר טרי.