קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות20
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica)

ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica)
ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica) הוא חלב חינם ו pescatarian מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך פירורי לחם, אנשובי ארוז במלח, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ספגטי עם פירורי לחם ואנשובי, ספגטי עם אנשובי, זיתים ופירורי לחם קלויים, ו ספגטי עם שום-קלוי פירורים ואנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם משתמשים באנשובי מלא במלח, יש לשטוף אותם מתחת למים קרים. עם האצבעות שלך, לחטט אותם לפתוח לאורך הגב ולהרים את עמוד השדרה להניב 2 פילה. יש לשטוף פילה שוב כדי להסיר כל עצמות בסדר; לטפוח יבש על מגבות נייר. אם באמצעות פילה אנשובי בשמן זית, להרים מתוך צנצנת או פח, משאיר שמן מאחור (אין צורך לשטוף פילה ארוז שמן). דק קוצצים 6 פילה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
חותכים 6 פילה הנותרים לתוך 4 או 5 חתיכות כל; להפריש.
3
ב8-qt. סיר, להביא 5 qts. מים מלוחים היטב לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים פסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז לנשוך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
בינתיים, לשים שמן זית, שום, אנשובי קצוץ דק, צ ' ילי עמוק 12-in. מחבת (עם לפחות 2-in. הצדדים) או סיר רחב לבשל על אש נמוכה, ערבוב, עד אנשובי להתמוסס. מערבבים פטרוזיליה ואנשובי הנותרים; לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
כאשר פסטה נעשית כמעט, לשים בצד 1 כוס של מי בישול, ולאחר מכן לנקז פסטה ולהעביר למחבת של רוטב אנשובי. לזרוק במהירות עד שכל הגדילים מצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים קצת מי בישול שמורים אם הפסטה נראית יבשה. שים בצד 2 כפות. פירורי לחם, ואז מוסיפים את השארית לפסטה וזורקים שוב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
מחלקים פסטה בין 8 קערות חמות ומפזרים כל מנה עם כמה פירורי לחם שמורים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מגישים באופן מיידי.