קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

ספגטי צמחוני מהיר של אל

ספגטי צמחוני מהיר של אל
ספגטי צמחוני מהיר של אל יכול להיות בדיוק המתכון ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-10 גרם חלבון, 2 גרם שומן ובסך הכל 276 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 60 סנט למנה מנות. 64 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב כמזנון לא יקר. אם יש לכם תירס גרעיני, רוטב עגבניות, פטריות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 94%. הציון הזה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ספגטי צמחוני, ספגטי צמחוני וגמבו צמחוני מהיר.

הוראות

1
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים, מוסיפים ספגטי ומחזירים מים לרתיחה. מבשלים עד שהספגטי אל דנטה; לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
סוכר צבעוני או ג'ימי, לקישוטסוכר צבעוני או ג'ימי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
10 אונקיות ריבת פטל10 אונקיות ריבת פטל
2
מערבבים ברוקולי, תירס, פטריות, גזר ורוטב עגבניות בסיר רוטב גדול. מבשלים על אש בינונית במשך 15 עד 20 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים מדי פעם כדי שהרוטב לא יידבק.
מרכיבים שתצטרך
עוף רוטיסרי ללא עור, מעצם ונמשך לגושים בגודל 1 1/2 על 1/2 אינץ'עוף רוטיסרי ללא עור, מעצם ונמשך לגושים בגודל 1 1/2 על 1/2 אינץ'
ושרימפסושרימפס
1 בצל אדום בינוני חתוך לרצועות דקות1 בצל אדום בינוני חתוך לרצועות דקות
1/4 כוס KRAFT® גבינת פרמזן מגורדת1/4 כוס KRAFT® גבינת פרמזן מגורדת
1 כוס אדמה קפוא (מתוך התרמילים)1 כוס אדמה קפוא (מתוך התרמילים)
קופסאות אפונה קפואה, מניחים במסננת ומעבירים מתחת למים חמים להפשרהקופסאות אפונה קפואה, מניחים במסננת ומעבירים מתחת למים חמים להפשרה
4 כוסות דמיינו מרק ירקות אורגני4 כוסות דמיינו מרק ירקות אורגני
ציוד שתשתמש בו
10 אונקיות ריבת פטל10 אונקיות ריבת פטל
3
מגישים רוטב על ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
קופסאות אפונה קפואה, מניחים במסננת ומעבירים מתחת למים חמים להפשרהקופסאות אפונה קפואה, מניחים במסננת ומעבירים מתחת למים חמים להפשרה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את ארגייל פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
ארגייל פינו נואר
ארגייל פינו נואר
ארגייל פינו נואר ישר ולא מעורבב. בציר 2012 לפינו נואר עשה את עצמו. מותסס במנות קטנות, ומעורבבים לטוהר, תערובת התערובת של השנה של פטל בשל, אדום, דובדבן מורלו ורמז לתבלין עצים. שום מילה אחרת לא יכולה לתאר את החך אלא שופעת. טאנין עדין, מעט מוצק מתחת, החומצה שרה נכון וארוך. תהנה מוקדם, או שב על זה כמה שנים לגוון משופר.