ספגטי שיכור עם כרוב שחור יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 865 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין, אגוז מוסקט, קייל דינוזאור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ג'לי יין קינוח עם פירות הדר כקינוח. נסו ספגטי שיכור עם רוטב בשר סלמי חם, תאנים שיכורים עם גרנולה פלפל שחור, ו ספגטי עם כרוב מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים את כל בקבוק היין לסיר פסטה ומוסיפים בערך את אותה כמות מים. מלח את הנוזל ומביא לרתיחה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
מלח
יין
ציוד שתשתמש בו
סיר
1
הסר ושמור 1 כוס מי בישול רק לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
מים
2
בינתיים, מחממים מחבת עמוקה מעל חום בינוני עד בינוני גבוה עם שמן זית כתית במיוחד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים עד פריך, 2 עד 3 דקות, ואז מוסיפים את השום ומערבלים אותו במשך 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
שום
4
מוסיפים את כרוב, לתת לו לנבול ולאחר מכן מתבלים עם מלח, פלפל, ואגוז מוסקט, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מוסקט
פלפל
כרוב
מלח
5
מוסיפים את נוזל הבישול השמור, פסטה סחוטה והגבינה המגורדת. לזרוק במרץ לפחות דקה שלמה, ואז לשרת בקערות רדודות. תעביר את הפקורינו כדי לגלח את הפסטה בשולחן.