זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ממרח תפוח קינמון, קינמון-תאנה קשיו חמאה להפיץ או לטבול, ו ממרח קינמון דבש לבייגלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת עוגה עגולה 8 אינץ', או קו עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
טופס עוגה
תנור
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד את החמאה והסוכר עד חלקה. מערבבים בחלב וביצים מוכות עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
שלב את הקמח העצמי עולה, אבקת אפייה וקינמון; מערבבים עד הבלילה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח עולה עצמי
אבקת אפייה
קינמון
4
יוצקים כשלושה רבעים של הבלילה לתוך מחבת העוגה מוכן. כף בממרח אגוזי לוז השוקולד, ומערבלת לתוך הבלילה באמצעות שתי אצבעות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוז שוקולד
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
5
יוצקים את שאר הבלילה לתוך המחבת, ובזהירות פרושים לצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מפזרים את שבבי השוקולד הלבן מעל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבן
7
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, עד להשחמה יפה קפיץ למגע.