קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספוג ממרח קינמון ושוקולד

ספוג ממרח קינמון ושוקולד
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ממרח תפוח קינמון, קינמון-תאנה קשיו חמאה להפיץ או לטבול, ו ממרח קינמון דבש לבייגלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת עוגה עגולה 8 אינץ', או קו עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד את החמאה והסוכר עד חלקה. מערבבים בחלב וביצים מוכות עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
שלב את הקמח העצמי עולה, אבקת אפייה וקינמון; מערבבים עד הבלילה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח עולה עצמיקמח עולה עצמי
אבקת אפייהאבקת אפייה
קינמוןקינמון
4
יוצקים כשלושה רבעים של הבלילה לתוך מחבת העוגה מוכן. כף בממרח אגוזי לוז השוקולד, ומערבלת לתוך הבלילה באמצעות שתי אצבעות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוז שוקולדממרח אגוזי לוז שוקולד
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
5
יוצקים את שאר הבלילה לתוך המחבת, ובזהירות פרושים לצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מפזרים את שבבי השוקולד הלבן מעל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
7
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, עד להשחמה יפה קפיץ למגע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור