קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספירה לאחור # 10 כיריים בטטות מסוכרות עם תוספת פריכה

ספירה לאחור # 10 כיריים בטטות מסוכרות עם תוספת פריכה
ספירה לאחור # 10 כיריים מסוכרות בטטות עם ציפוי פריך עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 316 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תבלין פאי דלעת קמצוץ נדיב, דגני תירס, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 48%. נסו פשטידת משמש עם ג'ינג'ר מסוכר ותוספת פריכה, פאי בטטה עם ציפוי חמוציות פריך, ו תבשיל בטטה בריא עם תוספת שיבולת שועל פריכה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הבטטות בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
הוסף מספיק מים קרים לכיסוי של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מוסיפים חצי ליטר נדיב של מלח ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים מעט אך עדיין שומרים על צורתם, 10 עד 12 דקות. מסננים ומניחים בחזרה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
שלב את מרק העוף והסוכר החום במחבת בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית ובשל עד לצמצום בחצי, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים 3 כפות חמאה, תבלין פאי דלעת, קורט נדיב של מלח ופלפל, ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
7
מוסיפים את הבטטות המבושלות וזורקים בעדינות לציפוי. מבשלים עד שהנוזל הצטמצם ועקביות סירופית והבטטות רכות, כ -5 דקות, ומקפידים לערבב כל דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
8
בקערה גדולה משלבים את דגני התירס, הפקאנים, סירופ המייפל ו -2 כפות חמאה מומסת ומערבבים עד לאיחוד. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
דגני תירסדגני תירס
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מעל הבטטות שכבה אחידה של מרשמלו ומניחים לבשל 3 דקות כדי לאפשר להם להמיס מעט. למעלה עם התוספת הפריכה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהמרשמלו נמס לחלוטין, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים