קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספליטרולים Snøfrisk עם ג'ל תות

ספליטרולים Snøfrisk עם ג'ל תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Profiteroles Snøfrisk עם ג'ל תות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם ג'לטין, סירופ תות, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו תותים - שרדונה ג'לי, ריזלינג Gelée עם תותים לשמר, ו פחזניות שוקולד עם גלידת תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את gelée: מראש להשרות 2 גליונות ג ' לטין במים קרים במשך 10 דקות. קו צלחת אפייה 8×8 או מגש צדדי רדוד עם קלף. הגדר aside.In סיר בינוני להגדיר מעל חום בינוני גבוה להביא את התותים, מים, סוכר וניל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דבש הדריםדבש הדרים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר את החום, להוסיף את הג ' לטין, ערבוב לשלב. הגדר את התערובת בצד כדי לקרר כמה, ואז לשפוך אותו בזהירות במגש מוכן. הקש על הצדדים בעדינות כדי לשחרר כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
3
מניחים את המגש במקרר להגדיר, במשך כשעה.תריץ סכין בקצוות המגש. הפוך אותו בזהירות על קרש חיתוך. לקלף את הקלף ולחתוך את gelée ב 12 חתיכות בגודל שווה. תניח בצד.הפוך את הגלידה: מראש להשרות את 6 גיליונות ג ' לטין הנותרים במים קרים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
לנקז ולעבור לקערה בינונית. להביא את 12 אונקיות מים לרתיחה, להוסיף את הסוכר, גלוקוז, תרמיל וניל, זרעי אניס, פילה לימון, לתת תלול על 10 דקות. מסננים את התערובת לתוך הקערה עם יריעות ג ' לטין ספוג, להשליך מוצקים, ולאחר מכן להוסיף שמנת חמוצה "Snøfrisk" לקערה.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
סירופ גלוקוזסירופ גלוקוז
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מערבבים היטב עם בלנדר יד. מקררים לפחות שעה.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
1
מחממים תנור ל 425 מעלות. קו גיליון אפייה עם קלף.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
שים את החמאה והמלח בסיר עם 3/4 כוס מים. מביאים לרתיחה ומערבבים עד שהחמאה נמסה. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הקמח. שמור ערבוב, עד התערובת מתרחקת מן הצדדים של הסיר ויוצר כדור (כ 30 שניות).
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום ולתת מגניב קצת (כ 3-4 דקות).
4
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, מכות היטב אחרי כל אחד. סקופ או צינור הבלילה על תבנית האפייה, מה שהופך 12 תילי הבלילה כי הם 1 אינץ 'גבוה 1-2 אינץ' לרוחב (בערך). השאר 1 אינץ ' של מרחב בין תלוליות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים עד נפוח וזהב (כ 20-25 דקות).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
הסר מהתנור ולנקב את החלק התחתון של כל פחזנית. ואז להחזיר אותם לתנור, prop הדלת פתוחה, ולתת פחזניות פריך במשך 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
הסר אותם מהתנור ולתת להם להתקרר לחלוטין.להרכיב את הקינוח: לחתוך בעדינות כל profiterol הוא חצי. כריך כף קטנה של גלידה Snøfrisk ו 2 או 3 חתיכות של strawberies בין הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מגישים עם חתיכת gelée,טפטוף של סירופ תות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
9
מקשטים עם פיסטוקים ואבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת