קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

ספרינג רול

ספרינג רול
רול האביב עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 15 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לך אטריות rehydrated, סוכר מגורען, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ספרינג רול, רול האביב סרטני, ו גלישת ספרינג רול פריך.

הוראות

1
מערבבים את רוטב הצדפות, Shaoxing, עמילן תפוחי אדמה, רוטב סויה, פלפל לבן ומלח בקערה קטנה לטאטא יחד.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
רוטב צדפותרוטב צדפות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את שמן שומשום וג ' ינג ' ר ומטגנים עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4
מוסיפים את חזיר הקרקע ומטגנים, באמצעות קצה מרית לשבור את הבשר לפירורים קטנים. כאשר הבשר מבושל, מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי ופטריות שיטאקה וממשיכים ומערבבים עד שהגזר מבושל בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
חזיר טחוןחזיר טחון
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
מוסיפים את כרוב נאפה ואטריות זכוכית וממשיכים לטגן עד שהכרוב מבושל בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
אטריות צלופןאטריות צלופן
כרוב נאפהכרוב נאפה
ל-1 אננסל-1 אננס
6
מוסיפים את הרוטב ומטגנים עד שלא נשאר נוזל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
תן לתערובת להתקרר. לעשות קצת דבק על ידי סירוק 3 כפות קמח עם 3 כפות מים. לקלף את העטיפות ולפזר אותם כפי בתמונה עם כ 1/2 " של העטיפה מתחת מראה. זה עושה את זה קל לצייר דבק על כמה עטיפות בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
8
מורחים את הדבק עם שיח מאפה לאורך הקצוות העליונים של העטיפה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מקום על 1/3 כוס של טמפרטורת החדר מילוי על 2 אינץ ' מעל הפינה התחתונה של העטיפה. מגלגלים בחוזקה את העטיפה וממלאים בחצי הדרך.מקפלים את הקצה השמאלי מעל ימינה עד לקצה המילוי, ואז לקפל את הקצה הימני מעל. התכסיס כאן הוא לרכך מעט את הקפל, כך שהדש הפתוח מעט צר יותר מתחתית הגליל, שכן זה ייצור חותם טוב וימנע דשים של בצק שיזמינו שמן לגליל שלך. זה צריך להיראות קצת כמו מעטפה פתוחה בשלב זה. לסיים על ידי המשך להתגלגל עד דש חותם את עצמו נגד רול. כדי להפוך את הרוטב חמוץ מתוק, לטאטא יחד את המים, חומץ, סוכר, קטשופ, עמילן תפוחי אדמה ומלח בסיר קטן עד שאין גושים. מביאים את התערובת לרתיחה ערבוב כל הזמן עד הרוטב שלך התעבה. הכן מתלה מצופה במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
יוצקים על 2 " של שמן צמחי לתוך סיר תחתית כבד וחום ל 320 מעלות F. מטגנים את springrolls כמה בכל פעם, נזהרים לא overcrowd הסיר. להפוך אותם לעתים קרובות כך שהם חום באופן שווה. כאשר הם מגיעים צבע שיזוף אפילו, להעביר את האגרולים האביב המתלה שלך ולאפשר להם לנקז. חזור עם שאר האגרולים.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן esameשמן esame128אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גזר מגורר (1 גזר גדול)גזר מגורר (1 גזר גדול)71אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סלרי מגורר (1 גבעול)סלרי מגורר (1 גבעול)3(חוֹרֶף)קמחקמח71אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות שיטאקה טריות (2-3 גדולות)פטריות שיטאקה טריות (2-3 גדולות)2(יכול להיות או להרחיק)ג'ינג'ר טחוןג'ינג'ר טחון3(חוֹרֶף)סוכר מגורעןסוכר מגורען1(יכול להיות או להרחיק)פלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון2(חוֹרֶף)דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כרוב נאפה מגוררכרוב נאפה מגורר71אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אטריות rehydrated וקצוץאטריות rehydrated וקצוץ2(חוֹרֶף)רוטב צדפותרוטב צדפות2(יכול להיות או להרחיק)חציית עמילן תפוחי אדמה אם משתמשים בקורנפלורחציית עמילן תפוחי אדמה אם משתמשים בקורנפלור596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ אורזחומץ אורז2(חוֹרֶף)Shaoxing או שרי יבש עובד מדיShaoxing או שרי יבש עובד מדי1קטןבצל מגוררבצל מגורר2(יכול להיות או להרחיק)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות15ריבס, קצוץ טרי או קפואעטיפות רול 15sheetsspringעטיפות רול 15sheetsspring170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר חזיר טחון עוף או הודו זה בסדרבשר חזיר טחון עוף או הודו זה בסדר15ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי לטיגון עמוקשמן צמחי לטיגון עמוק6(חוֹרֶף)1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן0(יכול להיות או להרחיק)altalt

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא גבריאלסקלוף Chenin בלאן. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
2019 Chenin Blanc הותסס באופן טבעי בחביות ישנות 85% עם התערבות מינימלית, והשאר עובר תסיסה במכלי פלדה. על האף, תפוחים ירוקים, גרידת ליים, דבש ואבן רטובה. חיך אלגנטי עם איזון, רעננות ומרקם מענג.