קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

סקווידג'שוקולד וטורט רימונים

סקווידג'שוקולד וטורט רימונים
שוקולד Squidgy & טורט רימון הוא lacto אובו צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, שוקולד, זרעי רימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 43 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טורט שוקולד כהה ומדוכדך, סקווידג'י אגס & אגוזי לוז שוקולד להפיץ עוגה, ו עוגת לימון ג'ינג'ר סקווידג' י.

הוראות

1
בנדיבות משמנים בדיל springform 23cm, ולאחר מכן בשורה את הבסיס עם קלף.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לשים את החמאה והשוקולד בקערה בינונית ולהמיס בעדינות יחד, או על מחבת של מים רותחים או במיקרוגל. מערבבים עד חלקה, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
לפצח את הביצים לתוך קערה גדולה, להוסיף את הסוכר, ולאחר מכן לטאטא עבור 5-8 דקות עם מקצף יד חשמלי עד עבה, מוס דמוי הוכפל נפח.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
יוצקים את תערובת השוקולד סביב קצה הקערה, ואז לקפל יחד באמצעות כפית מתכת גדולה עד הבלילה חום שווה עם הסרט המוזר של שוקולד המופיעים. לא למהר קצת זה, חשוב לשמר את הבועות youve עשה כל כך בזהירות. מנפים את השקדים, הקמח ואת כפית המלח, ואז לקפל עד אפילו. לאט לאט יוצקים את הבלילה לתוך הפח, ולאחר מכן להשתמש במרית כדי לקבל את כל החלק האחרון מהקערה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
( 23)( 23)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
אופים על מדף אמצעי במשך 30-35 דקות, או עד העוגה הוא עלה והניח על גבי. לקרר את העוגה בדיל שלה על מתלה. הטורט עלול לשקוע ולהיסדק מעט, וזה בסדר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
לציפוי, להביא את השמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
8
שים את השוקולד בקערה עם הסוכר הדובדבן, ואז להטות את השמנת החמה על זה. השאירו כמה דקות, מערבבים עד חלקה, ואז לתת לו להתקרר ולעבות במשך 10 דקות. בזהירות להסיר את הטורט מהפח שלה על צלחת, ואז להפיץ את הדובדבן על החלק העליון, לתת לו לטפטף במורד הצדדים. השאירו להגדיר במשך כמה דקות, ואז לפזר עם זרעי רימון או צמרמורת במשך כמה שעות, או לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "