סקווש ומרק תפוחים
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-30 דקות. אם יש לך רסק תפוחים, שמנת, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סקווש ומרק תפוחים, מרק דלורית, ו סקווש ומרק עדשים.
הוראות
מערבבים את כל החומרים למעט שמנת חמוצה ב 3 1/2-כדי 6 ליטר סיר איטי.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות (או הגדרת חום גבוהה 3 עד 5 שעות) או עד סקווש הוא מכרז.
מניחים שליש עד מחצית התערובת בכל פעם בבלנדר או מעבד מזון. מכסים ומשתלבים במהירות גבוהה עד חלקה. החזר תערובת לבישול.
מערבבים שמנת חמוצה. מכסים ומבשלים על חום נמוך הגדרת 15 דקות או רק עד מרק חם; מערבבים.
מקשטים כל מנה עם מנה של שמנת חמוצה.